Jok v športnem vozičku (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


jančica -> Jok v športnem vozičku (17.3.2008 20:06:25)

Zanima me, ali je katera imela podobne težave. Pred kakim mesecem smo našega malčka (sedaj je star 6 mesecev) prestavili v športni voziček. Od vsega začetka se v njem velikokrat joka. Včasih na sprehodu zaspi brez problema, velikokrat pa joka preden zaspi. Zdi se mi, kot da joka, ker me ne vidi (imamo PP, kjer je športni del možno obrniti samo v nasprotno stran). Danes, ko smo bili na sprehodu je jokal, ko pa sem šla zraven njega (očka je pa šofiral), pa je mirno zaspal. Zanima me, ali ima katera podobne izkušnje? Razmišljamo o nakupu Quinnija, ki se lahko obrne v obe smeri. Ali naj še počakamo? Menite, da se bo privadil, da je obrnjen stran od mene oz. tistega, ki ga vozi?
Hvala za vaše odgovore!




helenav -> RE: Jok v športnem vozičku (17.3.2008 20:26:17)

ojla

jaz imam doma eno tako frajlo..ki nas je pri  6 mesecih spravila do nakupa novega vozička.Kupila sem Hartan-a, kateremu se da menjat tako cel sedež, kot tudi samo ročaj.. sedaj ko me gleda,se na sprehodih spet zabavamo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Kati81 -> RE: Jok v športnem vozičku (17.3.2008 21:24:22)

Ma A v lupinci ga pa ne moreš vozit, moja kolegica ima tud PP in svojo hčerko še sedaj pri 8 mesecih v lupinici vozi okrog, naša je hotla pri tej starosti še nekaj časa mene gledat, sam se mie je kmal naveličala, tko da je pol protestirala in sem jo mogla ven obrnit.

Jaz mam tud tak voziček k se da sam ročaj na drugo stran in to je super.

Sam pazi pri quinnyju k pr speddeju se ne da obrnit športnega dela k sebi, to možnost mislim da imaš sam pri buzzu in pri fresrajliju, sam ta slednji je pa full težak in velik, za spravit v avto.




annie -> RE: Jok v športnem vozičku (17.3.2008 21:56:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Ma A v lupinci ga pa ne moreš vozit, moja kolegica ima tud PP in svojo hčerko še sedaj pri 8 mesecih v lupinici vozi



Naš je tudi protestiral in ga vozim kar v lupinici. Rezultat je očiten, ker zgleda je res nekaj bilo na tem, da me ni videl. Upam pa, da se me bo kmalu naveličal gledat in ga bom lahko normalno vozila v športnem delu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Naja30 -> RE: Jok v športnem vozičku (17.3.2008 22:14:30)

Naša je sicer preveč radovedna, da bi me na sprehodih hotla gledat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ampak se strinjam, da ga daj pa za nekaj časa v lupinico. Mogoče rabi samo mesec ali dva, pa bo tudi okolica postala zanimiva.




julčka -> RE: Jok v športnem vozičku (17.3.2008 22:17:08)

Pri nas je bilo isto. Na začetku je nekaj časa trajalo, da se je navadila. Po kakšnih 14 dneh pa je začela zelo uživati v boljšem razgledu in opazovati stvari okoli sebe, tako da me sploh ne pogreša več [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Pomaga pa če se na začetku non stop pogovarjaš s [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ,tako da te sliši in ve da si zraven. 




Stran: [1]