Kako smo mamice? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dvojčki, trojčki, četverčki

Sporočilo

tinadvojčica -> Kako smo mamice? (3.2.2005 15:34:02)

Kako ste mlade dvojne mamice?Nič se ne oglasite ali pa kaj pojamrate!Mi uživamo pa še snegca se veselimo ko tako lepo pada!

petraCBU -> Kako smo mamice? (3.2.2005 18:33:11)

No, jaz še nisem mamica dvojčkov, čez nekaj mesecev pa si to obetam : )
Upam, da se na forumu najde še kakšna nosečka v dvojnem pričakovanju, da v tem času kakšno čveknemo in si podelimo občutke, veselje in skrbi (upam, da tega čim manj).
Danes me je moj G malo v slabo voljo spravil. Sicer je čisto čudovit in vse, ampak izjavil je "nosečnost z dvojčki ni normalni pojav za človeški rod in zato so težave pogostejše in riziko večji" To se mi je zdelo malo grdo (tisto o nenormalnosti, jaz pa tako ponosna na to "nenormalnost"), aja, kaj je hotel pa s težavami in riziki povedat?
Men je res tok kul tole dvojno pobrcovanje v trebuhu (se je glih v teh dneh začelo : ))
P., 18 t.

lutka -> Kako smo mamice? (3.2.2005 19:05:26)

Ja res je nekaj lepega,ko pod srčkom začutiš dve pikici.In ko se začne prvo brcanje,ki preraste včasih v pravi "fusbal":)-:)-:)-
Tale tvoj G.se je malce čudno izrazil,pa kaj hočeš.
Ti pa lahko iz lastnih izkušenj povem,da sem lažje rodila dva:)-:)-,kot pa enega:duda:.Mi je bilo dosti lažje pa še hitreje je šlo, kot pri punci.
želim ti čim lepšo nosečnost in uživaj s svojima pikicama:sloncek::sloncek:
lp

tinadvojčica -> Kako smo mamice? (3.2.2005 20:47:55)

Meni je na NS rekla zdravnica da dvojčki niso normalen pojav in naj ne pričakujem da bo med nosečnostjo vse normalno.Halo!V glavnem dobro so me prestrašili!

lutka -> Kako smo mamice? (3.2.2005 22:16:57)

Eni zdravniki so res mal čudni:zmeden:.
Tudi mene je moja g. takoj ko sem imela samo malo povišan krvni tlak poslala v bolnico.Pa sem se vredu počutla,nobenih problemov nisem imela.Tako da sem bila že en mesec pred porodom v bolnici.Mi je rekla,da me morajo imet pod nadzorom,jaz pa dve minuti stran doma od bolnice.Bedarija.Sem bila psihično bolj na tleh,kot fizično:(:( Sem že od samega poslušanja kako je katera rodila,dobila popadke:)-:)-
lp:metulj::metulj:

Stran: [1]