Prijazen fant (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Prijazen fant (3.2.2005 15:31:06)

Prej sva bila s Filipom na sprehodu. Čez čas sem opazila, da mali nima ene rokavice.:zmeden2: V vozičku je ni bilo, se pravi sva jo nekje izgubila:zmeden:
Odpravila sem se nazaj, če jo slučajno kje najdeva.
Pa pripelje do naju mlad fant (madona sem stara :ups:) na kolesu in mi izroči rokavičko. :ups:
Sva jo pred trgovino zgubila. Je mislu, da bova takoj opazila, in prišla nazaj.:ups: Jaz pa "skrbna mama" to opazim šele čez 500m :ups:
Ker naju ni bilo nazaj, je pobral rokavičko, sedel na kolo in se na slepo odpravil proti nama...če naju bo kje našel.:zmeden2: In naju je...500m od trgovine pri vrtcu.:ups: Joj, mi je blo nerodno. On pa tko prijazen :ups:
Res sem mu bila hvaležna.:bravo: Malokdo bi se takole "žrtvoval" za rokavičko.

*HONEY* -> Prijazen fant (3.2.2005 15:46:18)

Res pohvale vreden:bravo::bravo::bravo:glede na to da je današnja mladina tako raztresena,da marsikdo rokavičke sploh opazil ne bi:zmeden:

LP

lol -> Prijazen fant (3.2.2005 16:23:30)

Mi smo pa že neki časa nazaj na parkingu eLeclerka zgubil rokavico(če so pa tko mejhne)pol smo pa čez ene 14 dni šli spet ke paje bla na drevesu obešena..

SANDY -> Prijazen fant (3.2.2005 17:18:55)

Čim več takih najditeljev..me zanima če bi denarnico tud pripeljal 8)8)

saba01 -> Prijazen fant (3.2.2005 17:46:42)

Ja današnje čase je zeloooooooooooo maloooooooooooo poštenih najditeljev:zmeden:
Sabina

kimi -> Prijazen fant (3.2.2005 18:50:54)

Takih je danes zelo malo...no moj malček je v intersparu vrgel na tla dudo sicer sem jo videla ampak je takoj ena gospodična stopila do mene in me opozorila

kimi -> Prijazen fant (3.2.2005 18:51:25)

No na koncu jo je Kelim nekam v trgovini vrgel in je ni bilo več...šla je pa-pa:(

SANDY -> Prijazen fant (3.2.2005 19:24:28)

kimi, pol je bilo pa tej dudi usojeno da gre..8)

Stran: [1]