Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Kaj takega je naredil, da je potreben tako drasticen in ponizujoc ukrep? Samo zato, ker se v prihodnosti ne vidi vec z vami, ga je treba ven metat? A odločitev, da se ne vidi v prihodnosti več s svojo ženo je tko nekaj vsakdanjega, kot bi spil par pirov preveč. Ne, s tem je svoji ženi podrl svet, sesul sanje, on se pa obnaša kot da to ni nič takega, da naj pozabi, se sprijazni. Tak tip na otroke niti ne pomisli, ker jih itak on nikoli ni imel na skrbi. Ce pogledas okoli sebe in vidis, koliko parov se locuje in ce pristejes se tiste, ki to skrivajo in za katere to ne bos nikoli zvedel, lahko recemo, da je to nekaj vsakdanjega, na splosno... . Za vsakega posameznika, ki se mu to zgodi, pa je ponavadi v tistem trenutku in se v nekaj prihodnjih mesecih to nekaj groznega, tezkega, nesrecnega,...konec sveta za nekaj casa. V taki situaciji se dodatno prilivati bencin na ogenj s tako drasticnimi ukrepi, kot je metanje iz stanovanja, samo da pokazem, da sem gajstna baba, ki se me je za bat, ni znak moci in gajsnosti, ampak prav nasprotno. Je znak strahu, nemoci, pomanjkanja zaupanja predvsem vase (in v malo bolj optimisticnih primerih) v partnerja. Metode ekspresnega pakiranja kufrov v tem primeru ne naredijo nicesar, ne resijo nicesar, se najmanj pa moje (in tudi partnerjeve) zalosti in razocaranja, da je do tega prislo. Sicer ne vem, v kaksnem okolju ti zivis in kaksne vzorce nosis s sabo, zato tezko "sodim", kdaj bi bil taksen ukrep potreben...ampak jaz v zivljenju se nisem srecala moskega, ki bi ga morala metati skozi vrata. Ce se ne maramo vec, se pac ne maramo vec, tudi to se zgodi.
|