|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako po ločitvi
19.3.2008 14:13:09   
kalbo
lahko pa bajto prodata, vzameta vsak svoj delež in je.

Itak, samo začasno se mora en umaknit, da se strasti poležejo. Najbolj fer in elegantno je, da se on, ki ni pokazal krivega prsta, ampak se je odločil, da se mu pač ne da več. Jebioga, na te stvari je treba mislit pred štepanjem otrok.

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 51
19.3.2008 14:14:01   
kalbo
kalbo, samo še nekaj, a misliš, da za otroke pa ne bi bilo stresno, če bi videli, kako mama pakira kufre za fotra in ga ven iz bajte meče?

Dosti manj, kot pa večletna napetost med staršema.

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 52
19.3.2008 14:18:29   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Jz, če bi bila v taki sitaciji (pa upam, da nikoli ne bom), že ne bi "pokleknila" in si sama z otroci iskala drugje streho nad glavo. S človekom, ki bi se me naveličal in naveličal življenja s svojo lastno družino pa tudi ne bi živela "na silo" in bi mu resnično pokazala vrata. Potem pa naj se odloči.... Ja, ima tudi on pravico do hiše, seveda jo ima. A žena in otroci jo pa nimajo al kaj?

Đžisus, res ne morem verjeti, da bi se ženska, ki je že tako ali tako žrtev, še takole dramatično poslabšala svoj položaj.

Mi še na misel ne pride, da bi s svoje otroke  vzela iz domačega okolja in jih okoli k žlahtam (ali kamorkoli pač) vlačila...zato, ker se je mož nas (njih) naveličal...

Jaz bi šla domov, definitivno, ne kar k eni žlahti. Vsaj, dokler se ne bi uspela dogovorit kako in kaj naprej, od trenutka, ko bi mi pa rekel, da se me je naveličal, mene ali otroka, pa ga ne bi želela gledat. Ker pa ima pravico do hiše, verjetno tudi on ne bi kar tako spokal. Saj pravim, rajši jaz, samo da ga ne gledam-začasno seveda, dokler se ne bi uredilo s hišo.

Sicer je pa še kar nekaj za porihtat pri nama, tako da naj jo kar izvoli sam rihtat, če bi bilo takouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
19.3.2008 14:19:06   
jagoda77
o umiku se strinjam

kot sem rekla, ne strinjam se pa z izjavami, da enga kar spakiraš ven iz bajte, ker to enostavno ni možno

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 54
19.3.2008 14:25:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77

kalbo, samo še nekaj, a misliš, da za otroke pa ne bi bilo stresno, če bi videli, kako mama pakira kufre za fotra in ga ven iz bajte meče?

Pa kako z očijem potem pridejo policaji nazaj in se oči vseli nazaj? In se potem nadaljujejo in stopnjujejo napetosti med mamo in očijem do ... dokler se hiše ne proda?

Ne, po moje je bolje, da oče ostane v hiši, se živi kolikor se da ločeno, se ohrani čimbolj mrno vzdušje, kot se le da. Hkrati pa se rešuje stanovanjski problem in se skuša dogovorit kako in kaj. Najbrž je težko izplačat polovico hiše, zato je po moje največkrat tako, da se hišo proda.

Tako da v obeh primerih se po moje na koncu hišo proda, le da se v korist otrok to izpelje na čimbolj miren način.

(odgovor članu jagoda77)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
19.3.2008 14:26:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77

o umiku se strinjam

kot sem rekla, ne strinjam se pa z izjavami, da enga kar spakiraš ven iz bajte, ker to enostavno ni možno

ja, to je res.

(odgovor članu jagoda77)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
19.3.2008 17:18:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Pa kako z očijem potem pridejo policaji nazaj in se oči vseli nazaj? In se potem nadaljujejo in stopnjujejo napetosti med mamo in očijem do ... dokler se hiše ne proda?  Ne, jz bi mu pač pokazala vrata, kot možnost umika. Pa kufre bi mu za vsak slučaj že pripravila, da se ne bi predolgo obiral. Pištolo nad glavo mu pa že ne bi držala ali fizično skozi vrata vrgla. To ne. Tko, da policije vmešavat v zakonske težave res ne bi bilo smisla user posted image

Ne, po moje je bolje, da oče ostane v hiši, se živi kolikor se da ločeno, se ohrani čimbolj mrno vzdušje, kot se le da. Hkrati pa se rešuje stanovanjski problem in se skuša dogovorit kako in kaj. Najbrž je težko izplačat polovico hiše, zato je po moje največkrat tako, da se hišo proda.

Tako da v obeh primerih se po moje na koncu hišo proda, le da se v korist otrok to izpelje na čimbolj miren način. To se pa strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
19.3.2008 18:49:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Potem se pa opravičujem, ker sem te narobe razumela.user posted image

Ok user posted image .

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
19.3.2008 18:55:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Kaj takega je naredil, da je potreben tako drasticen in ponizujoc ukrep? Samo zato, ker se v prihodnosti ne vidi vec z vami, ga je treba ven metat?

A odločitev, da se ne vidi v prihodnosti več s svojo ženo je tko nekaj vsakdanjega, kot bi spil par pirov preveč. Ne, s tem je svoji ženi podrl svet, sesul sanje, on se pa obnaša kot da to ni nič takega, da naj pozabi, se sprijazni. Tak tip na otroke niti ne pomisli, ker jih itak on nikoli ni imel na skrbi.

Ce pogledas okoli sebe in vidis, koliko parov se locuje in  ce pristejes se tiste, ki to skrivajo in za katere to ne bos nikoli zvedel, lahko recemo, da je to nekaj vsakdanjega, na splosno...user posted image .

Za vsakega posameznika, ki se mu to zgodi, pa je ponavadi v tistem trenutku in se v nekaj prihodnjih mesecih to nekaj groznega, tezkega, nesrecnega,...konec sveta za nekaj casa. V taki situaciji se dodatno prilivati bencin na ogenj s tako drasticnimi ukrepi, kot je metanje iz stanovanja, samo da pokazem, da sem gajstna baba, ki se me je za bat, ni znak moci in gajsnosti, ampak prav nasprotno. Je znak strahu, nemoci, pomanjkanja zaupanja predvsem vase (in v malo bolj optimisticnih primerih) v partnerja. Metode ekspresnega pakiranja kufrov v tem primeru ne naredijo nicesar, ne resijo nicesar, se najmanj pa moje (in tudi partnerjeve) zalosti in razocaranja, da je do tega prislo. Sicer ne vem, v kaksnem okolju ti zivis in kaksne vzorce nosis s sabo, zato tezko "sodim", kdaj bi bil taksen ukrep potreben...ampak jaz v zivljenju se nisem srecala moskega, ki bi ga morala metati skozi vrata. Ce se ne maramo vec, se pac ne maramo vec, tudi to se zgodi.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
19.3.2008 19:37:06   
Anonimen

Travme z otroštva pač. Tud jest sem mogel čez noč spokat in pri petih letih zamenjat okolje, prijatelje in način življenja...ni prijetno, verjemi.

In se vedno isces eno "gajstno zensko", ki te bo teh travm osvobodila?

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
20.3.2008 7:35:36   
kalbo

Ne iščem, ker sem jo našel!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
20.3.2008 7:41:08   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ce se ne maramo vec, se pac ne maramo vec, tudi to se zgodi.

Drži. In nikogar ne moreš imeti rad na silo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
20.3.2008 9:01:51   
Pikec
Glede metanja ven zna bit dvorezen meč.... ker če se en ne umakne pol se smatra da se sicer zakonska skupnost ukine al konča al watever ostane pa ekonomska in to prnese neke posledice, sam sem pozabla kakšne.

Tko da je bolje da en gre, ker pol je konc k je konc... Ma dejte kakga odvetnika vprašat, jst se ne spomnim več točno, sam vem, da je en keč tud v tem da ni fajn da po razpadu se ostane skupi.

Se res ne spomnim več.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 63
20.3.2008 21:51:22   
Anonimen

Ocitno ne...glede na to, da se vedno reagiras kot petletni otrok...

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
20.3.2008 23:00:18   
nevica

Mič zdi se mi da si zašla malo iz kontesta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
20.3.2008 23:09:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nevica

Mič zdi se mi da si zašla malo iz kontesta user posted image

Ze na prejsnji strani, se mi zdi...user posted image .

Ceprav vidis, kako je vse povezano. Nase reakcije, kako gremo narazen, vplivajo na otroke in njihove travme se v zrelih letih...tako da niti ni izven konteksta. Bolj v "opozorilo", da je treba mislit na otroke.

(odgovor članu nevica)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
21.3.2008 12:53:55   
kalbo
Bolj v "opozorilo", da je treba mislit na otroke.

Se strinjam. Otrok pri petih letih, v teh letih sem bil sam, ko sta se starša ločila, je najbolj dovzeten za vse mogoče travme, ki definitivno pustijo posledice. Tud pri meni je to pustilo posledice. Ja, v takih situacijah se vedno postavim v kožo otroka, na kar mnogi pozabijo. Če bi se bil vsak sposoben postavit v kožo petletnika, bi bilo marsikje marsikaj drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
21.3.2008 12:56:33   
kalbo

Ta je bla pa tud zate čist pod koleni. Ne vem zakaj je treba zabijat. Sej ne da me gane, sam vseeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
21.3.2008 13:09:30   
April
Otroka zaradi njegove odločitve sigurno ne smeta trpet. Če gresta dva narazen je logično, da ne živita več skupaj. Men bi se v tej situaciji zdelo edino pravično, da on spoka in ženi in otrokoma pusti bajto. Pa naj gre v samski dom, če nima drugam za it.  Potem pa se probajta dogovorit, da bo za vse dobro. Na škodo otrok pa ne popuščat. Sam se je tako odločil, pa naj proba.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 69
21.3.2008 22:10:42   
Anonimen
Ta je bla pa tud zate čist pod koleni. Ne vem zakaj je treba zabijat. Sej ne da me gane, sam vseeno.

Glede na komentarje v tej temi verjetno razumes le tako govorico...

Taprava gajstna ženska bi mu cunje skoz okno zmetala s kufri vred

nikar se mu ne pusti in mu čim bolj zagreni življenje

Gane pa te...user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
22.3.2008 0:11:17   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: neja.bor2007

Zdravo!
Z možem se ločujeva,po njegovi želji.
Poročena sva (bila) osem let.Meni se je seveda čas ustavil,poskušala sem se nekako pogovoriti,pa noče nič slišati o tem.
Nekako sem sprejela,čeprav je zelo zelo težko.
Imava dva otroka,hišo,itd....
Ne vem,rabim samo kakšno dobro tolažbo,v tako težkih trenutkih.

A se vam ne zdi, da ste mal zašli s teme user posted image

Neja, upam da si bolje. Javi se kaj

(odgovor članu neja.bor2007)
Neposredna povezava do sporočila: 71
22.3.2008 18:38:29   
neja.bor2007
Najlepša hvala za vse odgovore in nasvete,mi je kar nekako lažje.
Upam,da se čimprej poberem po vsej tej kalvariji,še nedolgo tega sem mislila,da se nam to pa ne more zgoditi.No,pa me je usekalo,kot strela z jasnega.
In,preostane mi misel,da bo vse dobro.
Lepe praznike vsem skupaj,in hvala za podporo!
LP.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 72
22.3.2008 21:31:22   
polaris
Neja, tud tebi čimlepše praznike in vse dobro,...

(odgovor članu neja.bor2007)
Neposredna povezava do sporočila: 73
22.3.2008 21:40:17   
kovač
nejo.bor, želim ti vele velikonočne praznike s tvojimi otroci in da se imate lepo. Naj zmaga dobro!Drži se.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 74
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?