srki -> RE: Kako po ločitvi (19.3.2008 10:19:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: caffee Oprosti, jz bi mu pa enostavno rekla; hiša je pol moja, otroci ostanjo pri meni, plačal boš toliko in toliko preživnine, kovčke imaš naštimane, vrata veš kje so. Nasvidenje! Pa še številko od svojega odvetnika bi mu dala in naj se poslej z njim dogovarja. Ja, ja, veš de, saj to je pa res tako izi, a ne. O tem, da bi mu tisto polovico, ki mu pripada, izplačala, niti v sanjah pomislila ne bi. On bi bil pa kar za, a ne? Meter ste ene naivne. In kaj, če se mož ne bi strinjal s temi pogoji? Neja, o tem, kako in kaj, pa se bosta morala sama pogovorit. Če ti bo tako na izi odstopil hišo, pa še toliko bolje. Ne vem, jaz bi verjetno iz tiste jeze in žalosti sama popokala kufre in nekam šla, če bi seveda imela kam it, pa naj me potem izplača in bi sama živela nekje drugje, brez njega, pa naj si tisto hišo nekam vtakne. Samo saj pravim, izplačat pa bi me moral, to pa ja. To, da bi pa skupaj živeli, to mi pa ne bi sedlo, da sem z nekom, ki noče nič več z mano-ne, hvala.
|
|
|
|