|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 64 65 [66]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
3.4.2008 21:33:15   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Dekleta, mene pa zanima kako dolgo se čaka pri Reškotu za postopek od prvega obiska do postopka oploditve? Sprašujem zato ker so se v MB čaka zelo dolgo, čeprav so baje najuspešnejši.

potrebujes preiskave - s-gram, ce je ok, pa se zate laparo ali HSG. ko imas vse to, si pa na vrsti takoj - midva sva zacela  s spikanjem kar naslednji dan. user posted image  me je pa on prej poslal na laparo, pa s-gram je moj 2x pri njem delal.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
3.4.2008 21:35:52   
Mijavček
O, a ste firbčne, a ? Zgleda, da sem jaz prva doma, al pa edina, ki gre isto sekundo ko dam pride na RRuser posted image

Ampak Špelka ma prednost; BRAAAAAVOOOOOOOOO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   Kar mal sem solzne oči dobila, pišče naše, kok sem vesela zate!!!!

No takole, jaz bom še ostale počakala, da pridejo, pa bomo skup poročale o detajlih (kok pa kaj je kdo spil). Jaz sem itak vodo. Pa nč mi ni blo slaboooo!user posted image

Zgleda da smo ledenko zgrešile, da je že prej šla, al je pa ni blouser posted image  Ledenka, če si bila, sori, jaz nisme mogla ob 17.00 prit, sem bila še pri tašči na kosilu in ji nisem mogla rečt, da nimam časa jest, ker je zame še posebej kuhala. tako,da sem malo zamudila.

Sta pa prišle potem Pija76 pa Pikovit, pa potem še mismis, pol se je pa še Pika74 pojavila. Drugih pa ni bilo. No ampak je blo ful fajn, tele bejbe so tko kot tuki tud u resnic ful face in prave čvekulje, sem komi do besede pršla user posted image .

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
3.4.2008 21:45:24   
bambi75
Špelka user posted image user posted image  za user posted image  user posted image .

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
3.4.2008 21:57:34   
mismis
Dober večer drage dame,... da se še jaz pofočkam...

najprej Špelka12 user posted image user posted image user posted image , super novica dneva, čuvaj svoji dve pikici še nadaljnih 8 mesecev

Vsem ostalim pa...bilo je lepo, predvsem polno smeha z nekaj odtenki heinekena, vode in precej stila.

Udeležence tega srečanja je že Mijavček (lepo te je bilo spoznati) napisala.
Upam pa, da se naslednjič dobimo v večjem številu.

A ja pa še to, glede na to, da smo že 03.04. in smo v slabih 10 dneh natipkale že 10 strani, je danes padla odločitev, da se odpre nova aprilska tema. Tako da,

VSE SKUPAJ VLJUDNO VABLJENE NA TEMO IVF/ICSI - april

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
3.4.2008 22:02:36   
kajsica
Krtek, pesimizem stran. Še v postopku nisi konkretno pa že črno misliš. Ne saj je prav da nam zaupaš svoje razmišljanje, samo verjemu vse smo tu zaradi takšnih in drugačnih težav in vse imamo malo možnosti za zanositev. Enim uspe v prvo enim v drugo.... V glavnem mi se ne damo in gremo dalje.

Mandreja, kateri tes pa si uporabljala, ker če bi CB, bi ti nekaj sigurno pokazal. Tako da jutri lepo v lekarno 8 € na palno in še enkrat delat test, ker neki ti bi pa res moral pokazati. Upam da user posted image user posted image !!! Držim pesti in poročaj!!!

Oktavija, pri rešu se nekako čaka na prvi posvet cca 1 mesec, potem pa pri naslednji M v postopek. Rešovke popravite me če sem se zmotila. Me je pa ena druga stvar zmotila, kje piše da so v MB najuspešnejši??????? Povsod je enako, približno enak procent uspešnosti, če gledaš splošno statistiko, če pa zdarvnike poslušaš, pa vsak hvali svojo bazo. Si sploh predstavljaš, da bi res bili eni uspešnejši kot drugi, saj bi pa ja vse navalile tja. V tem procesu pa se sučejo veliki veliki denarci!!!!

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
3.4.2008 22:09:04   
mandreja
Kajsica kupila sem en pocen shit paa mi je bilo takoj žal ko sem šla iz lekarne, a sem se odločla da ne bom nič več žnarla in lepo mirno počakala do ponedeljka, če ne bo prej user posted image ker mam utrogestana samo še za jutri pa je prej ena rekla da so ene punce dobile šele potem, ko so to nehale jemat. Bomo vidl. Preveč o tem razmišljam a kako ne bi user posted image če katera ve recept PLIIIZZ user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
3.4.2008 22:11:26   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

hja, punce user posted image  sem bila na mestu ob 17.10, pa nikjer nobene user posted image  sem pa morala po 15 min it. tako da drugic!

Ledenka jst sem bila 20 čez tam,pa te ni bilo.A si imela jakno na sebi?Pa municjo sem imela z sabo.Joj zdej mi je pa hudo.Če si iz Lj, se lahko dobiva in ti jo dam.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
3.4.2008 22:13:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mandreja

Kajsica kupila sem en pocen shit paa mi je bilo takoj žal ko sem šla iz lekarne, a sem se odločla da ne bom nič več žnarla in lepo mirno počakala do ponedeljka, če ne bo prej user posted image ker mam utrogestana samo še za jutri pa je prej ena rekla da so ene punce dobile šele potem, ko so to nehale jemat. Bomo vidl. Preveč o tem razmišljam a kako ne bi user posted image če katera ve recept PLIIIZZ user posted image

Mandreja, ti kar lepo jutri do lekarne in kupi clear blue in naredi test.
Če se ne motim, utragestan ne zavira user posted image , temveč jo zavira prometrium oz. res so bile punce, ki jim je test pokazal -, a če se ne motim so te punce jemale prometrium in ne utragestan.
V mojem postopku je user posted image prišla točno na 29. dan cikla, kot jo dobim vsak mesec, pa sem jemala utragestan

Zdaj pa RES nova tema je IVF/ICSI - april , lepo prosim, da se mi tam pridružite...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
3.4.2008 22:20:57   
pikovit
Evo še meneuser posted image

Špelka ti pišče ti.Ja bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Spesnila si pa tako dobro,kot naša Lara.Čestitke punca,zdej bosta pa 2 piščančka.

Ja punce lahko vam je žal,da niste prišle.Imele smo se prekrasno.Smeha ful,piva tud,nekaj vode in stila.user posted image Slikale se nismo,ker ni bilo časa za to.Mi je pa žal,da nisem slikala naše mize,ker je bila polna flaš H.Pa nič se ne sprenevedajte zdej punceuser posted image
Mijavček,Pika lepo vaju je bilo spoznat.Pika lepo si me presenetila.Upam,da nam pride tole v navado in da nas bo naslednjič v večjem številu.Res je bilo lepo.Zdej se bodo začeli lepši dnevi in se bomo lahko dobile kje zunaj.

Mismis vidim,da si že naredila nov seznam.Matr si pridnauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
4.4.2008 7:00:04   
pika74
Morm še mal tle naklofat user posted image .

Sem prav vesela, da sem bla tam in da sem vas najdla user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsem ostalim, k vas ni blo, vam je pa lahko žal! Res, smo se mele tok fejst, da že dolg ne user posted image user posted image user posted image . Pija76, pikovit in mismis in Mijavček - ve ste d best!!!

Držte se!

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
4.4.2008 12:14:16   
tejka**
Čao punce...da se javim še jaz... v ponedeljek sem imela transfer (vstavili so mi2, 4 zamrznili)...zdaj pa čakam. Kaj mislite, kdaj že lahko naredim test? Znakov razen bolečih prs in križa nimam....me je pa strah

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
4.4.2008 12:17:12   
Mijavček
tejka zdej smo že na novi temi IVF april, drugač pa mislim da je še fajn prezgodej za test... ta pride na vrsto tam 16 dni po punkciji najhitrej. Pa še takrat ni nujno da že pokaže.
No prid zdej tja.

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 64 65 [66]
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 64 65 [66]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?