Pija76
|
Evo mene punce, imam kratko pavzo, pa moram takoj na RR prileteti! Abra naj bodo izvidi danes, da boš vedela pri čem si, in da boš vsaj vedela kako naprej. Pol pa gasa po injekcije, pa sva spet ukup . Sej bo vse v redu, boš videla! Držim pesti!!!! Kajsica kje pa ti to študiraš? Ko sem jaz na UN MB študirala sem imela za tole 3 izpite kakor se spomnim, ne 2 mikro in makro skupaj v 1 letniku, EP pa v drugem. A so pri EP še vedno podatki o inflaciji iz leta 1956? To je bil zame res verodostojen in pomemben podatek, da si ga moram takrat zapomniti, in odražal je res dejansko stanje . Joj ko se tega spomnim se mi še danes zdi butasto kaj smo to študirali. Zdaj imam fajn predmet Gospodrsko in davčno pravo, pa mi iz službe govorijo, da jaz itak to obladam, sam ne vejo da o upravnem postopku nimam pojma . Glede miganja pa takole: jaz ko sem imela 1 laparo nisem mogla nič, ampak res nič 14 dni, in potem sem tako res na izi začela, ampak sem čutila bolečine, še ko sem cca 3 mesece po laparo pomivala okna doma ( res jih ni malo) me je tako začelo boleti, da nisem mogla dokončati, in od takrat naprej dela to moj zakar sem mu neizmerno hvaležna, ker pomivanje oken od nekdaj ne maram, me pa zelo motijo pa umazana . Po drugi laparo, zadnjič januarja sem se pa po 4 dneh počutila odlično, s športom sem pa začela po cca 14 dneh. Ti lepo počasi, ti bo telo povedalo do kam lahko greš, rajši malo manj kot preveč, pa če krvaviš kar lepo počakaj z dejavnostjo. Če ne boš " na zunaj" lepa za otroke, si pa na noter prečudovita, a ni tako? Pikovit jah draga učim se, pa se moram danes pohvaliti imam kar prepih in mi laufa! Ej se vidimo a ne? Mijavček in Ledenka vidve prideta prej a ne? No bom še jaz, bom imela črn plašček do kolen, pa samsonit ruzak, pa še mene pocukajta , ker jaz sam čorova pa zgubljena čist! Sapi pesimizen kar lepo na stran, povej ti meni zakaj te skrbi IMN? Glej hormon raste tud pri IMN še nekaj časa, moj se je iz 1400 povečal na 4800. A te kej boli v maternici ali jajčnikih? Ker jaz sedm dobila tak krč spodaj, da nisem vedela kaj mi bo razgnalo, nisem mogla ne stat ne sedet. Res hude bolečine, sploh boljš da se ne spomnim, pa imam res visok prag bolečin. Punca optimistično naprej, je pa težka preizkušnja tole. Ampak pejdi še mal v Adrialab da ne boš čakala do srede, če ti ni preveč spoti, pa da vidiš kaj se dogaja. A mislite da je možno da suprefakt kaj vpliva na ta bhcg? Andreja kaj je s tabo? Povej nam firbcem Konina ti je že kaj manj slabo? Mijavček full mi je tvoj podpis všeč!
|