kajsica -> RE: IVF/ICSI - marec (18.3.2008 11:31:37)
|
Pozdravljene punce! No bilo je malo odklopa, ampak brala sem vas pa redno in navijala za vse in tudi kako solzico potočila. Dobrodošle vse novinke!!! Upam, da vam bomo znale pomagati in svetovati, če ne pa vsaj kakšna spodbudna beseda. No pri meni drugače vse po starem, nič se ne dogaja. V četrtek grem k vašemu atu Rešu pa drugo mnenje, potem pa bomo videli kako se bomo kaj odločili dalje. Konec meseca pa itak poseg, tako da če bo vse OK, ampak res vse OK (ker sedaj sem že malo skeptična, ker men se resnično lahko zgodi svašta) bomo v maju (mesecu ljubezni) v postopku. Abra, men je tudi druga M zamujala celih 15 dni, baje da zaradi cist. Tretja pa točna ko urica na 28 dan, samo je tako nekam črna, prav čudno vse skupaj. Res pa je kot si rekla že pred časom, čeprav se je naša nosečnost sedaj grdo končala, vemo da bo šlo in naslednjič gremo do konca. Kdaj ti kaj računaš na nov postopek? Shuka, ne obupaj, vzemi si čas in gremo dalje. Saj si močna punca, nič nas ne sme vreči iz tira do našega cilja. Linda 25, ne opazuj se toliko, raje se zamoti s čim, beri knjigo, pojdi na sprehod, obišči prijateljico.....karkoli, samo ne opazuj se. Drugače pa ti povem, da jaz sem imela takšne krče, da sem se ponoči zbujala od njih, pa je bil na koncu vseeno +. Najprej pa je popolnoma druga zgodbica. Arneja, kako je kaj s teboj? Vsaj malo se javi, da vidimo, če se ti je dragi pocajtal?! Hodiš k bioenergetiku? Upam, da so se ti zadeve uredile!!! Mislim nate! m.rudovič, kako je kaj s teboj! Se cartaš? Tudi zate držim pesti! Jadrnica, tebe sem pa kar malo pogrešala, ampak vidim, da sedaj ko si v novem postopku si tudi ti malo bolj aktivna. Mišmiš, kapo dol, kako lepo skrbiš za seznamček. Pa da bom malo zlobna, kako kaj faks? Upam, da nisem slabe vesti ti naredila? Špelka 12, Mijavček čestitke obema in še vsem tistim, ki jih nisem imensko omenila. Konina, bravo! Se večkrat spomnem nate in držim pesti. Uradne čestitke pa ko boš tako rekla! Sulfinjia, kako je kaj s teboj? Kaj se dogaja? Vem da se sedaj naravno bojuješ, upam, da vama bo uspelo!!!! Drugače pa kdaj kaj planiraš spet postopek?! Marjetica, kako kaj pri vama napreduje? Javi se kaj, lahko tudi privat! Packa, nič te ne vidimo niti slišimo!!!! V glavnem, punce lepo se imejte, verjemite, da navijam za vse vas, tako za špikarke, trepetalke in vesela sem z vami in vsak nov uspeh. Se pa opravičujem tistim, ki jih nisem omenila. Kdaj začnemo s procesi spet stare borke!!! Punce držite se!!!!
|
|
|
|