Abra -> RE: IVF/ICSI - marec (24.3.2008 11:24:06)
|
Anime [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za srčka. Andreja, v naslednji postopek greš lahko spet po treh menstruacijah. Pa pri Rešu se sedaj ne plačuje več, je že Kajsica zadnjič napisala. Bo pa itak ta že zmagovalni. Konina, tvoje zgodnje slabosti pa najbrž napovedujejo kar [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=smiley1.gif] Sapi, Bambi nove drogerašice, uspešno špikanje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Daisy, ti si bla pa že res most wanted. Čimprej si zrihtaj kišto, za RR se splača tut novo kupit [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jaz bom pa še pir začela pit [sm=jezicek.gif] Mogoče bova pa maja skupaj v postopku, če me bojo zdej skenslali. Torej so izvidi ok, da gresta po stari poti naprej? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tvojga pa le nateraj, da začne tiste vitamine jest, pa nč cigaret! Pikovit, pa boš le dočakala nov postopek na ZZZS. Kam bo šel tisti denar, ki si ga šparala za naslednji, za dekliščino?[sm=smiley36.gif] Dajamaja, jaz mam zdej več planov [sm=smiley36.gif] če ne grem v postopek, greva pa vsaj na počitnice za prvi maj. Drugače bi bil to ravno čas punkcije in ET. Sicer sem jaz s temi postopki skoz na neke praznike naštelana [sm=smiley36.gif] Kako kuža? Mora bit pa zdaj res cort [sm=smiley1.gif] Mismis, se ti še vedno veseliš snega? Meni se je v soboto zdelo, da je božič, ne velika noč [sm=smiley36.gif] zdaj bi moralo vse brstet Zvezdica, je blo lepo? Lara, pogrješamo tuoje stihe [sm=smiley36.gif] zmen se v službi vsaj za kake pol ure [sm=smiley2.gif] Pija, jutri je pa zate dan D, kajne? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sem že začela navijat! K Karmen si se že naročila? Za Domančiča ti je že Špelka napisala, jaz sem samo slišala, da ima ful čakalno dobo, pa vsepovsod še piše o kakem, ki dela po njegovi metodi. Ne vem pa, kaka je ... jaz sem bolj za masaže in špikanje [sm=smiley36.gif] to mi je bolj "zemeljsko" [sm=smiley36.gif] Špelka, že kaj slabosti [sm=smiley1.gif] m.rudovic [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za plusek! Se pa še pridružujem pohvali Pikovit [sm=smiley2.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Darja [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] in bravo za tak optimizem, res je najbolje kar na nov postopek mislit. Pri Rešu greš lahko že čez tri mesece, toliko telo rabi, da si opomore. Najbolje, da zbereš vse izvide in se čimprej k njemu naročiš. Mislim, da bi te dal v postopek že junija. Teja, lepo grej [sm=duda.gif][sm=duda.gif] Ribica, pf, kako sta nosečki?[sm=smiley1.gif] Barbarela, tudi zate [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] naslednjič bo pa plus Shuka se ni pa nič javila [sm=zmeden.gif] kako je šlo? Upam, da je prišla [sm=hudicek1.gif] in ni blo treba na abrazijo. Javi se nam kaj [sm=smiley31.gif] Sayuri, vse naj naj!![sm=smiley1.gif] Sem prebrala na veš kateri temi [sm=smiley1.gif] Tiana, upam, da zdaj že greješ [sm=duda.gif][sm=duda.gif] Niste najbolj zgovorne zadnje dneve, se vse s šunko bašete al kaj [sm=smiley36.gif] je danes prav tih deževen dan
|
|
|
|