|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
23.3.2008 20:53:25   
Darja*
še jaz še jaz naj čestitam novi nosečki,..uživaj v user posted image

Meni pa je zajček prinesel menstruacijouser posted image , nisem bila dovolj pridna. user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak treba gledat naprej,..tale minus me pa že ne bo pokopal,....

Nekak naprej na Reškota mislim,....kaj menite? Se splača?
Ne vem se odločit. Kdaj bi kaj prišla na vrsto pri njemu? Mine mi, ko pomislim na to da moram v MB spet čakat 1 leto,.....

Lep večer še naprej

Darja

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 476
23.3.2008 20:58:07   
Pija76
Sapi ja bova skupaj trepetali, pa itak bova vedeli kakšen bo rezultat, en debel + kaj pa drugega!

Darja pozitivno misli naprej, glede Reškota ti bodo pa punce sigurno svetovale, 1 leto čakanja v MB je pa res too much!

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 477
23.3.2008 21:27:32   
bambi75
Darja* user posted image . Čakalna doba pa se je v Mb malo zmanjšala. Sedaj je okoli 7-8 mesecev. Jaz sem začela z injekcijami lani avgusta in pa sedaj ponovno marca. Torej razlike 7 mesecev. Vem pa da je to še vedno veliko. Pri Reškotu pa si takoj na vrsti.

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 23.3.2008 21:28:51 >

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 478
23.3.2008 21:35:43   
konina
Darja, žal mi je, da je zajček ponagajal. Upam, da naslednjič uspe.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 479
23.3.2008 21:49:55   
pikovit
Darja bravo punca za tak optimizem.Le tako naprej.Držim pesti za naslednjič.Zdej pa mal možgančke na off

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 480
23.3.2008 22:22:23   
teja*
Živjo!

Da se še jaz oglasim. Jaz sem imela včeraj ET. Vstavili so mi dva oplojena jajčeca, imam pa še zamrznjenčke, ampak nevem koliko, ker bova po pošti obveščena. Sva bila tako oba presenečena, ker se niso oplodila še nikoli vsa jajčeca. Tako da 5.4. zagledam +.

Vsem novim nosečkam želim lepo nosečnost, vsem ostalim pa da to čimprej postanete.

Lep velikonočni ponedeljek vsem in lahko noč.

Teja

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 481
23.3.2008 23:35:25   
gold fish

Darja - moja babika.... pa ne no....user posted image ..... zdaj sem pa žalostna.....ta presneta M....user posted image

Me pa vseeno veseli, da razmišljaš pozitivno...... Ti kar pogumno naprej... magari k Rešu ali pa na GK... v vsakem primeru boš hitreje na vrsti kot v MB.....

Drži se in se kaj slišiva....

Ribica

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 482
24.3.2008 8:10:58   
pajčolanka
Darja na prvi pregled pri Rešu boš čakala tam nekje 1 mesec, možno tudi manj več pa skor ziher ne. Že na prvem pregledu boste verjetno meli spermiogram in uz zate.
Kaj naj ti rečem, sem ena tistih ki je z Rešem zelo zadovoljna. Dela hitro in dobro, do ženske je pa zelo nežen. Zna povedat kako malo neprimerno izjavo, ampak ko je treba je lahko tudi zelo razumevajoč. Ne vem...če te še kaj zanima vprašaj. Midva sva bila oba z njim zelo zadovoljna-oba ker moj je malo bolj občutljiv pa je priznal da je res zdravnik na mestu.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 483
24.3.2008 8:31:47   
pf
M.rudovic čestitke za plusek. A ni lepo tako za praznike zvedeti nekaj tako lepega? Jaz sem zvedela za božička in mi je tudi polepšalo praznike.

Teja držim pesti zate. Lepo počivaj in boš videla, da bo.

Darja le pogumno naprej in drži se. Bo pa naslednji postopek tvoj dobitni.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 484
24.3.2008 8:37:56   
sapi
Darja* user posted image jaz mislim, da se je zmotil in se naslednjič zagotovo ne bo ... še naprej bodi optimist in se ne vdaj ... mogoče bi bilo zaradi čakanja res bolje, da greš k Rešu ali na GK Lj
Pija76 točno tako kaj drugega sploh ne mislim ...
teja* seveda, da plusek bo ... super za zamrznjenčke ...

sapi 

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 485
24.3.2008 10:14:44   
sayuri
m.rudovič ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

darja , žal mi je user posted image

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 486
24.3.2008 10:19:19   
barbarela77
no, da se še jaz javim.........
tudi meni ni uspelo user posted image , je prišla včeraj user posted image  v vsej svoji "lepoti"

zdaj pa se malo odmikam od vsega skupaj, za vse ki še čakate na rezultat držim pesti in želim vse dobro

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 487
24.3.2008 11:24:06   
Abra
Anime user posted image user posted image za srčka.

Andreja, v naslednji postopek greš lahko spet po treh menstruacijah. Pa pri Rešu se sedaj ne plačuje več, je že Kajsica zadnjič napisala. Bo pa itak ta že zmagovalni.

Konina, tvoje zgodnje slabosti pa najbrž napovedujejo kar user posted image user posted image user posted image

Sapi, Bambi nove drogerašice, uspešno špikanje user posted image user posted image

Daisy, ti si bla pa že res most wanted. Čimprej si zrihtaj kišto, za RR se splača tut novo kupit user posted image user posted image jaz bom pa še pir začela pit user posted image Mogoče bova pa maja skupaj v postopku, če me bojo zdej skenslali. Torej so izvidi ok, da gresta po stari poti naprej? user posted image user posted image Tvojga pa le nateraj, da začne tiste vitamine jest, pa nč cigaret!

Pikovit, pa boš le dočakala nov postopek na ZZZS. Kam bo šel tisti denar, ki si ga šparala za naslednji, za dekliščino?user posted image

Dajamaja, jaz mam zdej več planov user posted image če ne grem v postopek, greva pa vsaj na počitnice za prvi maj. Drugače bi bil to ravno čas punkcije in ET. Sicer sem jaz s temi postopki skoz na neke praznike naštelana user posted image
Kako kuža? Mora bit pa zdaj res cort user posted image

Mismis, se ti še vedno veseliš snega? Meni se je v soboto zdelo, da je božič, ne velika noč user posted image zdaj bi moralo vse brstet

Zvezdica, je blo lepo?

Lara, pogrješamo tuoje stihe user posted image zmen se v službi vsaj za kake pol ure user posted image

Pija, jutri je pa zate dan D, kajne? user posted image user posted image Sem že začela navijat! K Karmen si se že naročila? Za Domančiča ti je že Špelka napisala, jaz sem samo slišala, da ima ful čakalno dobo, pa vsepovsod še piše o kakem, ki dela po njegovi metodi. Ne vem pa, kaka je ... jaz sem bolj za masaže in špikanje user posted image to mi je bolj "zemeljsko" user posted image

Špelka, že kaj slabosti user posted image

m.rudovic user posted image user posted image za plusek! Se pa še pridružujem pohvali Pikovit user posted image user posted image user posted image

Darja user posted image user posted image user posted image in bravo za tak optimizem, res je najbolje kar na nov postopek mislit. Pri Rešu greš lahko že čez tri mesece, toliko telo rabi, da si opomore. Najbolje, da zbereš vse izvide in se čimprej k njemu naročiš. Mislim, da bi te dal v postopek že junija.

Teja, lepo grej user posted image user posted image

Ribica, pf, kako sta nosečki?user posted image

Barbarela, tudi zate user posted image user posted image user posted image naslednjič bo pa plus

Shuka se ni pa nič javila user posted image kako je šlo? Upam, da je prišla user posted image in ni blo treba na abrazijo. Javi se nam kaj user posted image

Sayuri, vse naj naj!!user posted image Sem prebrala na veš kateri temi user posted image

Tiana, upam, da zdaj že greješ user posted image user posted image

Niste najbolj zgovorne zadnje dneve, se vse s šunko bašete al kaj user posted image je danes prav tih deževen dan

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 488
24.3.2008 11:24:27   
Mijavček
Ojla,

darja in barbarellauser posted image  Zelo mi je žal. Bo pa naslednjič ratalo.

M.Rudovic, tebi pa čestitike user posted image . naj gre vse kot po maslu. Kok je lepo prebrat "mami bom" user posted image

Vsem puncam en snežni pozdravček, pri nas nič novega; vsak dan mi je slabo in čedalje slabše je user posted image . Ker mi ne paše jest sem tudi malo shujšala.

Najbolj pridna mis, lahko vpišeš na seznam moj naslednji pregled 10.04.? Hvala.

Uživajte v zimski idiliuser posted image  Pa sej bo vsak čas pomlad. 

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 489
24.3.2008 11:43:23   
pf
Abra jaz sem vredu, otrok nori kot v cirkusu in mi je malo slabo. Jutri štartam že osemnajsti teden. Ful hitro mine. Kako pa si ti?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 490
24.3.2008 11:56:52   
Abra
Mijavček, naj te tolaži dejstvo, da slabosti pomenijo, da je z otročki vse ok user posted image pa da slej ko prej minejo. Vsak dan si reci, da je en dan manj, pa ga boš lažje preživela user posted image pa kako bo fajn, ko bo začel brcat .... oh, takoj zamenjam user posted image nikoli nam ni prav, kajne? user posted image

pf tvoj pa že brca user posted image tebi sem pa res fouš user posted image user posted image saj veš, da zeloooo privoščim, čisto vsem user posted image Uživaj v teh lepih tednih!
Jaz sem kar malo besna na KC, ne vem, koliko si kaj nazaj brala .. očitno so mi abrazijo zašuštral, pred dnevi mi je po hudih bolečinah neki ven padlo, jaz mislim, da je nek ostanek posteljice al nečesa, ki je ta čas še rastlo ... G je zgledalo kot polip ... čakam na izvid. Logika se mi tuki krega, kater polip se sam izloči?? Veselila sem se novega postopka, zdaj mi je pa to prekrižalo plane, v glavnem skoz mi gre neki narobe. Očitno bo treba najprej na dopust, pol se pa ne dam več! Ma da rata in tokrat pripeljem do konca!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 491
24.3.2008 12:05:32   
Mijavček
Abrica, lepo je slišat, da si tako odločna. Le tako dalje! Ti fajn dopust splanirej pa mal na off, pa bo.user posted image

Sej nisem hotla, da bi izpadlo, da mi kaj ni prav, ker mi je slabo. Sej ko pomislim zakaj mi je, lahko preživim marsikaj. Pa še kako dobr vem, da bi marsikatera zamenjala. Sam se mi res čisto nič ne dogaja drugega razen tega, da gruntam , da moram neki jest, pa kaj bo moj želodec rekel na to. user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 492
24.3.2008 12:14:06   
Abra
Mijavček, sej ni izpadlo, da ti kaj ni prav. user posted image Jaz včasih tudi kaj čudno napišem, user posted image sicer pa, kdo pa uživa v slabostih, jaz bi zdej najbrž kak dan, pol bi pa že težila in ne jamrala user posted image user posted image

Dopusta pa kar ne upam še preveč planirat, če bom slučajno šla v postopek, bom pa težila, da sem spet čez praznike doma user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 493
24.3.2008 12:24:38   
Sulfinija
Punce vsem ki vam tokrat ni uspelo mi je iskreno žal za vas.POšiljam vam en velik in topel user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 494
24.3.2008 13:24:28   
Goldy
Vsem, ki vam ni uspelo, pošiljam en velik objem!user posted image

Vse pa še naprej uživajte v tem zadnjem prazničnem dnevu.

In trepetalke, kako ste? Predvsem sabsa in žirafca, nekako na polovici čakanja  na user posted image  smo, kajne?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 495
24.3.2008 14:27:03   
iannia
Hej, punce. Čestitke za nove pluske. Tud jst vsak čas čakam svojega user posted image . Se še držim, grejem naprej in trepetam do 28.3., ko grem na GK user posted image  - ker sem se tko odločila, da tokrat uspe!!! Nisem delala testa in tud ne vem, kdaj ga bom oz. če ga sploh bom. Bom verjetno kr čakala. Sej, kar bo bo. Upam pa itak na najboljše user posted image user posted image  in sem max. pozitivna. Jutri grem spet v službo-eh, sm se kr ornk polenila in mi prav nič ne paše. Ampak, če je treba, je treba. Pteli prazniki ko se kr naprej nekaj je so me polenili še dodatno. Sicer pa redno prebiram, če katera kaj piše.

Žal mi je za Darjo in Barbarelo user posted image . Še nakaj nas je na čakanju, naslednji teden pa bo čas tudi že za nove teste.

Vsem vse najbolje, grejte se doma v tem čudnem vremenu.

Uživaj življenje, saj je čudovito, čarobno potovanje!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 496
24.3.2008 15:28:10   
gloria
Punce živjo....
Čestitke za nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image
Tistim ki pa ni uspelo pogumno naprejuser posted image user posted image ...
Moje stanje je isto...čakam še na izvide krvi(dvojni presejalni).Juter mam ob 13 pregled pri svojmu gin.16.4.se počasi bliža...
Lep prestanek tega prazničnega deževnega ponedeljkauser posted image

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 497
24.3.2008 15:29:10   
jelka123
iannia-pozitivno mišljenje prinese pozitiven rezultat
vso srečo do pluska in naprej

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 498
24.3.2008 15:32:45   
konina
Tukaj je pa pravo velikonočno zatišje. Upam, da se niste preveč najedle vseh dobrot in zato ne morete do računalnika. user posted image

Jaz se jutri zjutraj odpravljam v LJ na TEST in držite pesti, da bo betaHCG lep in visok. Slabosti že kažejo na to, da je prisoten. Pa me nič ne motijo, saj vsaj vem, da se resnično nekaj dogaja. Pa spim tudi veliko. Kaj šele bo! Hčerki ni nič jasno, samo okoli mene hodi in me čudno gleda, pa potem pride do zaključka, da sem verjetno malo bolna in naj kar mirujem. Ji nisva še nič povedala, saj bova počakala do UZ-ja.

K nosečkam se pa še kar nisem upala javit. Me še kar tukaj vleče. No, se bom šla jutri pofočkat, ko bo rezultat potrjen.

Tiste, ki ste nosečke: Kako gre v LJ na GK po testu? Naročim se na UZ. A dobim še kakšne papirje že jutri? Pa pravite, da priporočijo bolniško, to bom dobila že jutri, al kako gre to? Jaz sem namreč sedaj delala, nisem bila doma, pa tudi tako daleč nisem še nikoli prišla. Sedaj pa ne vem kaj natančno me čaka.user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 499
24.3.2008 15:43:05   
Pija76
Ianninna ti si nova nosečka tega tedna user posted image .

Barbarela77 žal mi je za vaju oba, naslednjič bo boljše, pozitivno naprej.

Abra pojutrišnjem grem, ampak kokr hitr se meni dnevi vrtijo to nič ne pomeni. user posted image . Naslednji vikend bom že taprava fiksarca! Komaj čakam res, pa kako hitro je minilo, se vidi da delo res pomaga, čeprav komaj čakam da tole izklopim. Karmen bom definitivno poklicala, ampak šele enkrat začetek aprila, da se napovem, itak se ni nobenega učinka če se samo s Suprefaktom pikaš a ni tako? Sej komaj čakam, da spet kaj izvem od Karmen, pa ta njen pozitivizem mi tud dobr dane. No moja punkcija ali ET bo ravno med prazniki, tako da bom imela 1.maj na terasi, pa sej tud to je OK, sam da bom bližje zmagi in doma. Kdaj boš ti poklicala za postopek?Ali imaš kratkega ali dolgega? Kje planiraš počitnice?

Pf user posted image user posted image , dobra je tale s cirkusom, prav lepo je brati da se nam naše nosečke malo oglasijo. Jaz pogrešam Martinščico, nam je kar ušla!

Sayuri tudi jaz želim vse naj naj naj, samo priložnost moram pa res še ugotoviti!

Mijavček kar slabo naj ti bo user posted image , zgleda da je bilo piva preveč! To je dober znak, da otroka nase opominjata!

Kje pa je Mismis, najbolj pridna mis?

Pikovit kje si ti?

Gloria upam, da bodo izvidi dobri, takšni kot morajo biti?

A katera ve kaj o Cati?

Gospa Zvezdica kaj če bi me kaj izvedele o včeraj? Ne puščaj nas v nevednosti čisti!

Punce uživajte današnji dan, kolikor ga je še ostalo.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.