kopanje 7m (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

klara2007 -> kopanje 7m (17.3.2008 14:42:35)

zanima me s čim jih kopate (ali z šampončkom, ali oljem) in s čim jih namažete po kopanju (z oljem, kremo, mlekom) in kateri proizvajalec vam najbolj odgovarja?
hvala

kristinaj -> RE: kopanje 7m (17.3.2008 14:51:43)

jaz sem naši dala, no še vedno ji dam, od nivee tisto k piše, da je za lase in tuširanje, po kopanju jo pa namažem ravno tako z mlekom od nivee. po obrazku ji pa dam ali niveo soft, če gremo pa ven ji na debelo namažem kar z navadno modro niveo....

Niveo imam od začetka in nimam pripomb...

aja... in kadar ji rito kar na umivalniku umijem, ko je pokakana uporabim milo ob bubhen............ in pa laske in pazduhe ji tudi s tem milom umijem, čeprav se namaka v niveeini kopeli......

Anonimen -> RE: kopanje 7m (17.3.2008 14:58:15)

Mojo žabico milim 2x na teden in to s trdim otroškim milom kupljenim v lekarni....po kopanju pa jo namažem z Riboderminom.

Paštetka -> RE: kopanje 7m (17.3.2008 17:19:27)

1x na teden jo namilim s trdim otroškim milom, laske vsak 2. dan. po kopanju je pa z ničemer ne mažem. Tudi starejšega nisem nikoli mazala. Koža mora delati in proizvajati lastne maščobe.

nky 23 -> RE: kopanje 7m (17.3.2008 21:00:59)

z milom od mustele, ki je tekoče in za lase in telo, po kopanju pa ga namažen prav tako z mustelovo kremo za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

lp

Naja30 -> RE: kopanje 7m (17.3.2008 22:17:05)

Bubchen kopel in šampon.

Po kopanju sem jo mazala z bubchen oljem ali mlekom od nivee.

Stran: [1]