Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko časa je preteklo za + 24.3.2008 13:43:03
|
|
|
|
mojčika
|
1. v 4. krogu, 2. smo v 11. krogu
|
|
RE: koliko časa je preteklo za + 24.3.2008 14:21:03
|
|
|
|
nadya
|
Midva delava na otročku ze 3 leta. Z obema je vse v redu, ampak pa ni. Mogoče naravno, mogoče umetno , enkrat bo.
|
|
|
|
RE: koliko časa je preteklo za + 24.3.2008 19:15:54
|
|
|
|
ANEJ01
|
1.ratalo v 2. krogu 2.smo v 6.krogu pa še nič,upam ,da bo čimprej
|
|
RE: koliko časa je preteklo za + 24.3.2008 21:20:47
|
|
|
|
sunny24
|
Po 2 mesecih bolj intenzivnega (prej smo 2 meseca mal zabušavali), ampak je sledil ss februarja v 7. tednu. Sedaj počakamo na , pol pa v nove boje.
|
|
|
|
RE: koliko časa je preteklo za + 25.3.2008 7:56:56
|
|
|
|
pikipu
|
1. je ratal v 6. poskusu 2. še čakamo, smo v 3. krogu Srečno vsem !!!!
|
|
|
|
RE: koliko časa je preteklo za + 25.3.2008 11:37:54
|
|
|
|
timika
|
pozdravček vsem upajočim in že pričakujočim . Doma imamo septembrčka 2006, delala sva ga kakšne štiri mesece - mislim, da je ratalov peto, ker se nisem preveč obremenjevala, je bilo takrat dosti drugih skrbi. Januarja sva se odločila za drugega in gremo sedaj v 4. krog - se mi pa ob vsaki menstruaciji dobesedno trga, tako velika je želja - a ima katera preizkušen recept, kako NE razmišljat o tem, koliko si želiva....razen, da se zakoplješ v obveznosti, kar meni ne pomaga nič...sedim za računalnikom, delam za službo, zraven se mi pa dojenčki prikazujejo...jao... Držim pesti za vse nas, da bo april srečen mesec!!
|
|
|
|
RE: koliko časa je preteklo za + 25.3.2008 17:59:58
|
|
|
|
kodrana
|
1. ratalo v prvem resnem poiskusu (ss v 9T) 2. ratalo v prvem resnem poiskusu (po treh ciklusih )..sedaj smo v 31T nosečnosti timika v prvo se nisem obremenjavala čisto nič in bila sproščena in je uspelo takoj. v drugo sem bila pa cel čas na trnih in dobesedno obsedena, vendar je tudi uspelo v prvo. vsem, ki čakate na želim, da čim prej ugledate to mgično črtico oz. plusek. potem pa zdravega .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?