aluš -> RE: Umivanje las in jok (17.3.2008 12:43:41)
|
Naš tamali tuli za lase umivat že od kar ve kaj to je.Ta velik ni nikoli. Postopek pa imam pri obeh enak. Čez očke brisačko, zmočimo, šampon, glavo mal nazaj nagnit, da se stušira in ne teče v oči (pod pogojem, da otrok sodeluje, ne pa skače po banji). Tako, da ne vem. Naš se po moje dere kar tako za vsak slučaj. Pač to spada k pranju las. . Trenutno pomaga, če mu moč drži roke čez ušesa, ker ga moti ko mu voda v ušesa teče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Je pa zanimovo, če peremo lase tekom reda, se dere. Če peremo lase zato, ker je bil v pesku in si je na glavo pesek stresel (=torej je za nasatalo situacijo kriv sam), se ne dere. Je priden ko putka, ne moreš verjet, da je isti otrok (nič ne rabmo atija, samo brisačko za čez očke. Pa stoji ko kip. Po tej logiki sei razlagam, da pač mu ni nič groznega lase oprat, ampak pač je on določil, da se je treba dret zraven. Ga bo že minilo. Me sploh ne bi motilo, če bi se samo drl, problem je ker je v primeru, da ima res slab dan posledično vse mokro (z menoj vred).
|
|
|
|