SasMami2be -> RE: klistiranje med nosečnostjo (26.3.2008 22:36:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Draga moja, praksa mi je dovolj pokazala, da vem kaj in kako.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Literatura pa tudi. Klistiranje nikakor ni dobro za naravno peristaltiko človeka.Te bom vprašala pri tvojih 50 letih,kako ti gre odvajanje,naravno seveda. Spoštovana ga. Didlinaa, Naslednjič bolj pazljivo prebirajte objave. Klistiranje pride v poštev zgolj: - v času postenja
- ob dolgotrajnem zaprtju, ko ni druge izbire ali
- kot del diagnostike in/ali terapije.
V družini smo vsi, razem moža, zdravniki in higieniki. Lahko vam povem, da se oče in mati klistirata v postnem času že več kot 40 let in sta popolnoma zdrava ter odvajata blato redno 2x dnevno. Stolica je zdrava in se kot se mora, pri vsakem odvajanju potopi (to pomeni da je v stolici veliko vlaknin in ni plinov - to je odlično!). Raje si zapomnite nekaj osnovnih koristi klistirja, nemalokrat reši življenja, ko prečisti vse tiste dolge metre prav usranega črevesja. Pred kratkim je kolega, klinični psiholog, poročal o vidnem izboljšanju stanja pacienta, ko se je podvrgel strogemu postenju pod njegovim okriljem in se prav tako podvrgel opravljanju klistirja 2xdnevno v času posta. Pacient je očistil svoje črevesje in ne samo to, postenje je prav tako psihično in duhovno čiščenje, pri katerem se očisti veliko, veliko nesnage in svinjarije, ki se valja po naših črevih! Kot zdravnico me najbolj jezi to, da so stvari prav preproste a je naš sistem tako dolgo navajal ljudi na pilule in traparije o 2g potrebnih vlaknin, za katere vemo, da ne drže in ljudje dobesedno umirajo pred našimi očmi. Razmišljanje z zdravo kmečno logiko je veliko bolj zdravo, zatorej čista hrana, čiste misli, čisto črevesje. Zdravo!
|
|
|
|