Kaliope -> RE: vraščeni nohti (17.3.2008 12:27:13)
|
ja, ampak zdravniki velikokrat pošljejo v takih primerih kar na "operacijo" - odstranijo ti cel noht in prerežejo do tam, kjer raste, ter odstranijo na tisti strani, kjer se vrašča ... je zelo boleče pa potem moraš še nekaj časa hoditi z berglami! Moj kolega je šel direkt k zdravniku, ko se mu je to večkrat ponavljalo in zdaj mu na obeh palcih na nogah raste samo 3/4 nohta ... ko je videl, kaj storim jaz v takih primerih - da imam po 2 dneh ok noht, pa čeprav grem npr. 1x na 2 leti k pedikerki, se je resno zasekiral, zakaj se je sam spravil skoz tak postopek, zdaj pa mu še nohti zelo grdo zgledajo ... no, to je sicer bilo že pred kar nekaj leti, mogoče (upam), da zdaj zdravniki postopajo drugače, ampak jaz grem vseeno raje k pedikerki - imam srečo, da ima moja narejeno višjo medicinsko in se je tudi posebej izobraževala, zato nič ne šušmari, ampak mi lepo razkuži, pošprica z antibiotikom, odreže in se mi super zaceli ... meni pač nohti tako rastejo, da se mi od časa do časa to zgodi - podobno tudi moji babici.
|
|
|
|