|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zdravniki
16.3.2008 17:40:53   
NaZa
kmalu se bomo preselili na primorsko in za to iscem dobrega splosnega zdravnika, ginekologa in seveda pediatra v blizini kopra - ali mi lahko koga priporocite? user posted image  hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zdravniki
16.3.2008 18:55:41   
ona
Ginekolog- dr.janja Zver Skomina v bolnici Izolauser posted image user posted image user posted image
za ostale pa ne vemuser posted image

(odgovor članu NaZa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2008 21:14:40   
Azzurra
Ginekologi v zdr. domu v kopru: Miloševič in Vitezica, v Izoli Rožič, v Bolnici Izola Lovšin, Deisinger, Skomina, Smajila, Guzej, Ravnikar
Pediatri v kopru: Bem, Rončevič, Rupert
Splošni zdr jih pa ne poznam prav dosti.

Se ti pa ne upam svetovat, ker se mi to zdi ena taka zelo relativna stvar.  Pred 3 tedni sem rodila v Izoli in od zgoraj naštetih G sem srečala vse, razen Ravnikarja in lahko samo rečem, da so bili vsi super.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2008 21:37:01   
Naja30
Jaz se ti tudi ne upam svetovat, ker vsaka pravi drugače. Edino za Ravnikarja je mnenje enotno, da ni ravno fajn. Vem pa ne iz izkušenj.
Sem pa bila enkrat na pregledu pri Zverovi in tudi ni ne vem kaj. Ene jo pa hvalijo.
Baje je ful dober Daisinger.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?