snegec (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> snegec (3.2.2005 12:26:30)

jupi9nebesa, lahko pogledate kak majo nasi sosedi belo:bravo::)

Anonimen -> snegec (3.2.2005 13:03:06)

To ni fer, nina_nana a se morš tko hvalit?!!? :grrr:
Jest pa čakam pa čakam na tale snegec pa nič :((

Grozaaaaa :(( :(( :((

cmokec -> snegec (3.2.2005 13:03:42)

Pa ga je res dosti. :bravo::bravo::bravo:

Sem te vedno hotela vprašat, pa te bom kar tukaj.

Sem se že tako poglablala v tvojo slikico, pa si ne znam razlagati, kaj se vidi. Prosim, pomagaj moji nevednosti.

cmokec

*NaTaŠa* -> snegec (3.2.2005 13:06:28)

Mi ga tudi nič nimamo:((

Tada -> snegec (3.2.2005 13:30:30)

pri nas v Mb pa ga je veliko in še kar pada,.......:bravo::bravo::bravo:

KIRA -> snegec (3.2.2005 13:31:35)

jaz ga pa pošljemz ekspresno ošto, če ga kdo vzame. sneži kot zmešano. toliko tu že 3 zime ni snežilo.

NinaŠ -> snegec (3.2.2005 13:36:04)

Pri nas pa sonček sije, pa kakšen oblak se tu in tam pojavi, pa mal zapiha vmes, je pa ful toplo.

india -> snegec (3.2.2005 14:08:03)

nina_nana , a ti se pa s tem hvaliŠ???? :)-:)-:)-:)-Kaj ti si s Pobrežja???:zmeden:

Jančika_ -> snegec (3.2.2005 14:30:27)

Bljak. Če ga kdo hoče, naj pride ponj v Celje:hudicek:. Jaz nimam kaj z njim počet. Še s tamalim ne morem ven.

Pa sem šla k zdravniku in me je en kreten v avtu zalil z blatno žlauso od glave do pete po belem plašču:grrr::grrr::grrr:.

Anonimen -> snegec (3.2.2005 14:39:37)

Mi smo pa danws imele zelooo slabo dopoldne:((oziroma naš Timi:((
Nepozaben dan bo to...

Odpravile smo se na izlet v Ljubljano.Naša jegulja,ki ni nikoli na miru niti sekunde je grdo padel.Na vsak način je hotel na konjička,ki je na vrtiljaku.Ko pa je bil že gor in ga je mamica držala se je zvil kot jegulja v njenih rokah,ker se ni pustil držat zdrsnil s konjičkain s čelom udaril v železni rob:((:((:((:((Grozaaaaaaaaaa,iz precej grde odprte rane je teklo in teklo,ves je bil krvav pa mamica in jaz.Pograbila sem ga in smo odšibali v Klinični na urgenco.Dva šiva na čelu,veliko strahu,nič hujšega..ampak mamica je kmalu skup zlezla.Potepanja je bilo konec takoj smo odšibali domov.:((:((
Pa naj bi bil lep dan ko smo hoteli uloviti sneg:((

Lenny -> snegec (3.2.2005 14:46:07)

Ojoj, Neva, ubogi Timi! :pujs: Enega pujska za srečo, da bo buška čimmanj bolela in da bodo šivi čimprej preč. :pujs:
Drugič se pa kar do Maribora pripeljite, tu je snega na pretek :)

*HONEY* -> snegec (3.2.2005 15:43:43)

Bogi Tim:( da bi blo čim prej vredu...
Maribor je pa zakon9nebesa...lušno je gledat kako sneži...
Sma se s malo sankale in sem jaz se mi zdi bolj uživala kot ona:)- Če bo šla še popoldan kaj spat(zadnje dni nekaj štrajka) grem atija malo ven naribat,da si dam duška:hudicek:

LP

india -> snegec (3.2.2005 16:03:01)

Ja, Timi, revček!!!:pujs::pujs::pujs: za čimprejšnje okrevanje, vedve Katja in Neva , pa ga res v kot zgleda letošnjo prestolnico slovenskega snega MB pripeljita!

Tu še vedno mete in zgleda, da temu res ne bo konca tako hitro.Jaz pa moram čez eno uro z avtom na cesto:((:((:((, imamo sestanek v šoli!

Anonimen -> snegec (3.2.2005 16:45:47)

Pravi,da ga buba glavica,pa smo dale žlico Calpola,drugače pa že spet nori okoli mi pa za njim..pazi to pazi ono pazi da ne boš z čelom kam udaril,čist ga bomo zafrustrirali.
Moj predlog je bil da mu damo gor čelado,tako kot imajo igralci radbija:)-:)-
Katja pa je rekla,da sploh več ne gre nikamor ven-kot,da se doma ne more nič kaj takega narediti.

Hvala dekleta:rozica::rozica::angel::angel:

kimi -> snegec (3.2.2005 18:52:52)

Pri nas je že izhlapel in sedaj spet pada

Anonimen -> snegec (3.2.2005 21:46:37)

ja mi smo iz pobrezja ja:bravo:!kaj ti je znano kaj?:zmeden:
na slikah se pa nic kaj ne vidi, bolj se vidi snegec!:)-!skoda da vec ne snezi:((

Stran: [1]