Ej, JULIJKE! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

petraCBU -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 12:16:11)

Pred eno uro sem prišla z UZ. Oba pikca sta zdrava in živahna : ). Resda ima eden od njiju predležečo posteljico in se moram merkati, pa bo že, a ne!
Sem mislila, da mi bo G že lahko za spol mojih pikcev povedal, pa se menda še ne vidi (18. teden). A ve že veste, al kdaj se to lahko vidi? Kaj pa gibi otročkov? A že čutite? Meni že cel teden nekaj plahuta po trebuhu : ), enkrat više, drugič niže (pikca namreč ležita kot v predalčkih eden nad drugim).
Aja, najbrž še prezgodaj spraševati, pa vseeno: kam pa kako bi šle ve rodit? Jaz bi v PO z EA, sam se pri predležeči posteljici bojim, da bo treba kar s CR opraviti, in sicer čimbližje domu, to je pa kar LJ. A v LJ naredijo CR samo z EA?
LP vsem!
P.

rozi81 -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 12:33:31)

Ojla!

Nisem glih julijka imam pa PDP 26.6.2005. Za spol pa tut jaz še ne vem (19t) čeprav nestrpno čakam da mi povejo kaj je. G imam 18.2.2005 tako da komaj čakam da spet vidim svojo pikico. Drugače pa jo že kar čutim ene 14 dni vsak dan, tako nežno. Rodila bom pa kar v Ljubljani. če bi rada imela samo delno anastezijo pri CR mislm da se lahko to v ljubljani zmeniš ja.

LP S:nosecka: in :duda:19t

Anonimen -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 12:34:21)

:bravo: :bravo: :bravo: za živahne dvojčke!!

Mi smo ta teden na UZ videli lulčka 9nebesa
Pa tud že kar ene deset dni fajn čutim malega korenjaka. Enkrat mal bolj, drugič malo manj, včasih pa sploh ne...je še premejhno detece :)-

Rodila bom v LJ, brez EA. Ni šans, da ne čutim nog in, da jih ne morem sama premikat :zmeden:
Bom že potrpela tiste bolečine, sej tko grozno pa spet ne more bit :)- :)-

Lep sončen dan še naprej
Tinka 17T 6/7

inara -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 12:46:59)

Pozdravček in čestitke za dvojčka.Jaz sem imela zadnji pregled v 21.tednu pa moja ginekologinja ni videla spola, ker je imel moj :duda:glih prekrižane nogice.Bilo mi je grozno, ker sem si zelo želela vedet kaj bomo imeli(:modri:ali:roza:).Večina mamic takrat že lahko izve spol otroča.Naš mali :)-pa zgleda, da noče, da izvemo.Naslednji pregled imam konec februarja, ampak ne bom imela ultrazvoka.Kdaj me bo spet pol naročila na UZ ne vem, ampak zdaj sem se pomirila in se odločila, da ne bom pogledala-važno, da čutim njegove premike kar bo pa bo, saj je prvi.

Pa pa :sloncek:

Dari -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 12:47:46)

Ojla :nosecka: !
PDP 18.7. Malega še nič ne čutim, pa tako težko že čakam. Pregled imam drug teden v petek, kar se mi zdi se neznansko daleč :grrr: In komaj čakam da vidim tega malčka ki raste v meni :love: Za spol pa ne bova vprašala, sva se odločila da bo presenečenje. Pa kaj če bo imela punčka modre hlačke ali fantek rdečo jopčko... Samo da bo dete zdravo, pa bomo vsi v 9nebesa

Kako pa je kaj z vašimi trebuščki? Men je tko smešno, ker imam še vedno občutek, kot bi se malo preveč najedla... Komaj čakam da še zraste, da ne bo dvoma da je to to ;)

LP vsem julijkam (in ostalim) in naj nas čuvajo :angel::angel::angel:, pa naj nas :duda: čimbolj brcajo :)

Anonimen -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 12:50:23)

Dari, ja ful je smešno tole s trebuhom. Meni se zdi, da sem imela ful dolg časa sam ene klobase okol pasu :)- :)-
Zdej se pa počasi dela taprav tebušček :bravo: :bravo:
In okoli hodim kot pavijanka :ups:

T.

Grascakinja -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 13:02:59)

Oooooj,

mi smo tudi v 18t, pa tudi še ne vemo, ali bo :modri: ali :roza:. Pa bomo mogoče čez 2 tedna na morfologiji, če ne bo pri volji za pokazat kritično točko, pa tudi prav. Saj sta samo dve možnosti, haha :)-:)-:)-. Bomo pa bež pa rumeno kupovali :)-:)-:)-!

Bušita mamo ogromnega, 2 kili več, pa mislim, da se pikec ali pikica nekaj trudi, da bi me požgečkal ali pobrcal, ampak mama ne zna ločit, al je ali ni :zmeden:.

Najraje bi rodila po ":)klasični metodi:)", se mi zdi najbolj ziher in preizkušeno, bom pa v LJ se gužvala s Tinko74, k sva se odločile bit cimre :)-.

Samo še aken se znebim, pa smo na konju!

Lp, pupa:rozica:

Janika -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 13:41:04)

Imam 11.02. UZ pa upam da bom izvedela kaksnega spola je. Cutim ga pa se prav nic, sem ze pisala da me skrbi...no zdej me pa spet ko berem da ga ze cutite pri teh tednih????!
...je to vaša prva nosečnost???

Janika -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 13:41:50)

sem pozabila povedat sem:nosecka: 18t

Janika -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 13:47:25)

jaz sem bila naročena na redni pregled 26.01.05 ampak je moja G na bolniški in sem dobila nov datum 11.02.2005, naklučje

ana36+ -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 14:53:49)

Ej julijke mene ni več.PDP 04.07.ne bomo dočakali.V 18 tednu po amniocentezi-Splav.Izvidi-otrok zdrav,spol moški.

pravljica -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 15:15:13)

jaz pa ne vem s katero se lahko zmenim za cimro v začetku julija - MB :)-
trebuh itak...glih lepo se vidi da niso več samo klobasice :)
kile bom pa zdaj lepo spremljala, sem danes kupla eno vredu tehtnico 8)
fantek itak da bo...komaj čakam da ga vidim na morfologiji
gibe čutim že kar nekaj časa, brcike se pa na zunaj čutijo točno od dopolnjenega 18.tedna

ana, kaj pa je šlo pri tebi narobe? zakaj si pa šla na amniocenezo, če je blo vse ok :zmeden:

ana36+ -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 15:47:32)

Amniocentezo sam delala zaradi let.Izvide sam dobila 14 dni po amniocentezi en teden po splavu.

Vrtnica1 -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 18:29:23)

Ooo, Ana, hudo :( To je pa zares hudo.... Sploh nimam besed, da bi kaj tolažilnega rekla, tako je to hudo. Upam, da ti kdo, ki te ima res rad, stoji ob strani.

Mi smo pa v 16/3 t, PDP imam pa 17.7.. Kilce s epridno nabirajo :zmeden:, ko pa tako paše papat :ups:. Prav tako se mi zdi, da sem že enkrat začutila, kako me je naš :duda: znotraj pobožal, pa tu in tam imam občutek, kot da se nekaj znotraj mojega trebuha kobaca. Upam, da bom kmalu začutila ta prave gibe.
Sicer imam pa pregled šele čez en mesec, takrat bo pa UZ in upam, da bo naš piko pokazal, kaj ima med nogicami :love:
Pridno božajte svoje trebuščke.
Lp, V. :rozica:

lana 5 -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 19:31:47)

Vrtnica kje pa boš rodila? Namreč rok imava zelo blizu, jaz ga imam 16.7.2005. Pridobila 1,5 kg mislim da :duda: še ne čutim, ampak sj ne vem:ups::zmeden:.
Spol pa že vemo, nam je ta ponedeljek lepo pokazal da bo fantek:bravo::bravo:.

Pia73 -> Ej, JULIJKE! (3.2.2005 21:55:57)

PDP 22.07.2005, 15t 6/7 sem pa v ponedeljek prvič začutial malega, pol pa v torek nič, pa spet včeraj,... :bravo::bravo::bravo: Kar ne morem verjeti, ker sem prvega začutila zelo pozno - šele pri 22t, tako, da ni panike,...

Mi vemo, da bomo imeli fantka žr od 12t - se je tako lepo videlo. Doma imamo tudi fantka. Bosta imela fajn družbo.

Kile pa gredo gor,... se sploh ne tahtam,... :ups::ups::ups:

Se me pa nekaj loteva, me boli grlo,...

ana žalost delim s teboj,... :(:(:( Upam, da že imaš kakšnega otroka.

PBJ -> Ej, JULIJKE! (4.2.2005 9:10:59)

Ana, zelo mi je žal zate. Bodi močna.

Jaz imam PDP:13.7.2005. Gibe čutim od konca 16. tedna, ki so sedaj na začetku 18. tedna, kar pogostejši in malce močnejši, sploh popoldne in zvečer v postelji. Na kilah še nisem kaj pridobila. Sedaj mi teža stoji, tako da več ne hujšam. Počutje je kar boljše. Slabosti so prisotne še dopoldne, pa želodec me kar vsak dan boli:grrr:
Trebušček je že lepo zaobljen, predvem zvečer:bravo:

Čez 14 dni imam pregled pri G, pa na 3d uz smo se naročili, ker bi to mož zelo rad videl. Upam, da se bo videl spol..

Lp in pazite nase.:sloncek:

b.j.n. -> Ej, JULIJKE! (4.2.2005 9:29:49)

Zivjo julijke,
Jutri stopim v 17.teden in svojega pikca se nic ne cutim. Obcutek imam za puncko, upam, da bom izvedela kaj vec cez 10 dni na pregledu. A ste opazile, da ste do sedaj vse sporocile, da boste dobile fantke. To pa bo ena gora lulckov julija, haha.....

Moje kile so nekako stabilne zadnje tedne, vendar prav nicesar vec ne spravim nase, a je mozno, da se ti ze kosti premikajo in da se kar siris? Jaz sem drugace ozka v bokih in imam obcutek, da mi kar narazen lezejo.

Kranjcanjke in druge, ki boste rodile v Kranju: vceraj sem se prijavila na ginekoloski za solo za starse,in sicer se zacne 4.5. ob 18.15 in traja stirikrat po dve uri. Ce katero slucajno zanima....

LP vsem
Barbara

zvezdyca -> Ej, JULIJKE! (4.2.2005 10:41:00)

Cao!

PDP 27.7., včeraj se mi je zdelo, da sem že začutila neke mehurčke, ampak lahko se tudi motim... Ne vemo pa še, ali bo :modri: ali :roza:...

Stran: [1]