Sokovi za dojenčke (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> Sokovi za dojenčke (3.2.2005 11:54:50)

Včeraj sem dobila v dar nekaj stekleničk sadnih sokov od Frutka. Naš mali je star 8 mesecev in prijateljica, ki jih je prinesla, je rekla: "Sem hotela nekaj takšnega prinest, kar bo malemu prav prišlo!":zmeden2:
Sem bila zlo vesela ...ampak:zmeden2:...jaz mu do sedaj še nisem dala soka. Do sedaj mu dajem za pit samo čaj in se mi zdi čisto dovolj.:zmeden:
Kdaj ste ve začele s sokovi? Meni se zdijo nekateri tako gosti in tako sladki. Ne vem no, do sedaj mi res še na pamet ni prišlo, da bi kupovala frutkov sok.:zmeden:

Anonimen -> Sokovi za dojenčke (3.2.2005 12:01:19)

Jaz ji dajem vse živo. Od čajev, vode... Če pa ji dam sok (fructalovi so res precej gosti), ga močćno razredčim z vodo in Ana pije, pije,... kokr da je glih z maratona :)

viv_ -> Sokovi za dojenčke (3.2.2005 12:43:30)

Meta,

a ne kok smo storilne? Hehe...

lin -> Sokovi za dojenčke (3.2.2005 13:52:11)

jaz sem moji Lin začela dajat sokce od frutka že pri 3,5 mes.
Vendar sem ji velikokrat naredila doma svežega iz sadja in zelenjave!

dory -> Sokovi za dojenčke (3.2.2005 13:54:15)

Mi od zacetka pijemo caje..je tamal ful zejen...ce bi pojedel tolk ko pije bi bil pravi bajsko :)....pije vse,sam da tece,razen vode...ker smo ga na zacetku zarad krcev navadli na komarckov caj,ki je obenem se odpiral :)

puri -> Sokovi za dojenčke (3.2.2005 14:06:42)

Jaz mu tut ne dajem teh sokov, pije vedno čaj:)

bini -> Sokovi za dojenčke (3.2.2005 15:07:10)

jaz razredčim z vodo -tko 1/3 soka 2/3 vode al pa še več vode in mala pije ko zase :)
:sloncek:

Anonimen -> Sokovi za dojenčke (3.2.2005 18:19:25)

Viv... kaj je to "storilna"? :zmeden:
Če pomeni, da veliko postoriš, potem to jaz nisem :)-

viv_ -> Sokovi za dojenčke (3.2.2005 20:25:43)

Meta, učinkovita na delovnem mestu :) Sej vem, kar ne visiva tukile na RR pa slikce po stenah pisarne gledava :)-

mala Zala -> Sokovi za dojenčke (3.2.2005 22:44:38)

Bom pa še jaz vprašala: ali čaje kuhate same ali uporabljate instant mešanice?

Hvala in lp!

viv_ -> Sokovi za dojenčke (3.2.2005 23:04:24)

Jaz sem imela vedno HIPP-ove čaje.

Komarček je zelo pomagal pri krčkih, jabolčni ko je bila zaprta... Sedaj sem poskusila tega proti kašlju pa ni kaj dosti učinka.

čš

Stran: [1]