|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naša Kaja
16.3.2008 8:52:57   
tassi1
je šla v pasja nebesa!user posted image user posted image zadnji teden ni več hotela jesti in ne piti vode,zato smo jo peljali k veterinarju,ki se je z njo trudil zelo dolgo,tudi klistir ji je naredil,pa vendar še vedno ni mogla iti kakat.user posted image pa ko jo je pregledal,je dejal,da ima tudi eno veliko bulo blizo črevesja,ki ni operativnauser posted image
tako smo se s težkim srcem odločili,da jo peljemo po injekcijouser posted image res jo je telo bolelo,sam očke je še žalostno sukala ,ko si jo prišel pogladat,še milke ni več hotela jesti,ne njene priljubljene hrane,..
moja Kaja,vedno te bom pogrešala,bila si moja ljubica več kot 10 let in ne bopm te pozabilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naša Kaja
16.3.2008 9:14:06   
jelka123
joj topa je zelo hudo,ko se poslovi tvoj ljubljenčak
vedi da si ji s tem pomagala,da ji je sedaj boljše in da ne trpi več!!!
glej pozitivno naprej -čaka te nova sreča na vrvici

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2008 9:20:51   
Netopirčy81
Ma user posted image . Poglej, sedaj je v lepših krajih in tam ji bo veliko boljeuser posted image . Čeprav je res žalostno, ko izgubiš svojega ljubljenčkauser posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2008 10:22:33   
Muca Copatarica
Če je bilo tako hudo, je zdaj odrešena muk trpljenja.

Glej pozitivno naprej -čaka te nova sreča na vrvici, čeprav se zdajle to sliši čudno in mogoče ne misliš tako.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2008 10:24:06   
Blueberry
user posted image user posted image Iskreno sožalje!user posted image user posted image Tudi jaz sem pred leti izgubila psičko Kajo in mi še je zdaj hudo ko je ni več. Pred letom in pol pa sem si kupila novo malo belo kepico, ki mi je nadomestil to izgubo. Res sem srečna, da sta mi mami in ati znova dovolila imeti psa, saj me vedno spravi v dobro voljo.user posted image LP

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2008 10:47:32   
Čupka
Boga Kaja....samo zdaj je nehala trpet in ji je lepše, kot ji je bilo v zadnjih dneh. Vem da je hudo....mi smo izgubili že dva psička....tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2008 13:16:13   
honey
user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz sem user posted image  kot dež, ko smo morali dati našo nemško ovčarko uspavat in še danes, po 9 letih, mi je hudo, ko se spomnim nanjo. Ampak ko sem jo gledala, kako trpi zaradi odpovedi ledvic, sem vedela, da ni druge pomoči. Ko smo jo pripeljali k veterinarju po injekcijo, je veterinar rekel, da bi itak živela samo še kakšen dan, dva. No, vsaj za teh par dni smo ji skrajšali muke. S tem se še danes tolažim. Vem pa, da ji tam, kjer je zdaj, ni nič hudega in da je v družbi sebi primernih - tudi tvoje Kaje user posted image user posted image

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2008 13:32:15   
helloKitty
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2008 20:22:29   
hmm...
Žal mi je za Kajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedi, da je sedaj v nebesih, in da je odrešena muk trplenja. Sedaj ji bo lepše, verjemi. Dvigni glavo in pojdi pozitivno naprej.

Vem da je težko, ampak se potrudi! user posted image

Neskončno velik user posted image .

Mislim nate in na tvojo Kajo.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2008 11:52:45   
Anonimen
Vem kako se počutiš, tudi jaz sem zgubila mojo kužiko leta nazajuser posted image user posted image

Vseeno pa dobromeren nasvet... Če boš še kdaj imela psa mu ne dajaj milke, čokolada je strup za psa.
Pa brez zamere.

(odgovor članu hmm...)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?