ninu -> RE: nuhalna svetlina- ugotovitev spola (19.3.2008 22:58:44)
|
Naj dodam še jaz svojo izkušnjo. NS sem imela pri dr. Reševi v LJ. Čudovita izkušnja in zelo prijazna gospa. Zanimalo me je, vprašala sem in mi je napovedla nekje v 80% punčko. Poleg tega pa še razložila, da se to lahko sklepa po dolžini sečevoda in se je v mojem primeru pač dobro videlo, ker je bila tako "šolsko" obrnjena. Kasneje je spol potrdila morfologija in še drugi UZ pregledi, ki sem jih imela. Sem srečna mamica zdrave, sedaj že 21 mesečne punčke. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Res je, vsi si želimo zdravega otroka, mu namenjamo vso ljubezen, čas..., ampak meni so še vseeno punčke zakon!!! Jst bi imela kar še eno punčko. Tukaj pa vidim pri nekaterih, da bi se morala te želje kar nekako sramovat in jo potlačit. Vsekakor bom vesela naslednjega člana, neglede na spol, zdravja pa želim vsakemu živemu bitju na svetu in še to, da bi vsak otrok na svetu prejemal neomejeno ljubezni od staršev. Srce se mi trga, ko poslušam vse sorte zgodb kakšno gorje se nebogljenim otročkom godi in kaj vse delajo starši z njimi, ki niso nič krivi.
|
|
|
|