ven ali ne?? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

African queen -> ven ali ne?? (3.2.2005 10:19:10)

Pozdrav,
Moj Sammy že par dni full kašlja,nima vročine.Ponoči je tolk kašljal,da je zbruhal čist vse kar je pojedel..
A mislite,da je bolje da sva noter na toplem ali ga lahko peljem malo ven na zrak???
papa

india -> ven ali ne?? (3.2.2005 10:21:10)

Odvisno od sedanjega počutja in če nima vročine, meni so zdravniki rekli, da če je otork le prehlajen, mu svež zrak ne bo škodil.

malika -> ven ali ne?? (3.2.2005 10:53:02)

Kaj vem, mrzel zrak je zelo suh, da mu to ne bo še bolj razdražilo dihalnih poti:zmeden:

Lenny -> ven ali ne?? (3.2.2005 10:55:24)

Kot opisuješ, je slišati enako, kot je imel najin mulček. Po mnenju zdravnika je lahko delal vse, kar je hotel, noter naj bi ga obdržali le, če bi dobil vročino. Je pa kašljal tako v stanovanju, kot na svežem zraku. Po dobrem mesecu in sirupu iz črne redkve pa se je zadeva uredila :)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.2.2005 11:06:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

TARA in MAJ -> ven ali ne?? (3.2.2005 11:10:48)

božček no pa če nima vročine in če je počutje stabilno potem ni panike in gre lahko malo na zrak.

lp.pa da boste zdravi:sloncek:

*HONEY* -> ven ali ne?? (3.2.2005 11:13:38)

Par minut na svežem zraku po mojem ne more kaj dosti škodovat...bolje, kot da je zaprt z bacili:zmeden:
Samo,de ne bi norel in se nadihal preveč mrzlega zraka,to pa bi bolj škodovalo kot koristilo...

Upam, da se vama ne zgodi isto kot Bagi.
Bagi, vama pa želim da se čim prej pozdravita in vsi ostali bolani, da bi lahko šli ven, na snegeca snežake delat;)

LP

African queen -> ven ali ne?? (3.2.2005 11:30:18)

Hvala punce za nasvete!!Tudi jaz se bojim,da ne bi kakega bronhitisa staknil,zadnje dva meseca kar pogosto kašlja..naša pediatrinja dela popoldan,bom takoj ob 13-ih poklicala.
Bomo zaenkrat kar na toplem,sej zdej bo itak kmalu popoldanski počitek....
LadyB.

Stran: [1]