|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacijjjjjja
15.3.2008 8:59:15   
Anonimen
dobro jutro
sem le nekaj dni po menstruaciji ki je zamujala en teden.drugače sm jo imela na 30 dni in po starem času naj bi bila ta teden že ovulacija.enkrat sem slišala da je o vedno na isti dan,ne glede na časuser posted image ????in mislim da jo tudi imam,samo moja sluz je vlečljiva in gosta????baje pa mora biti bolj prozorna in vlečljiva????user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacijjjjjja
15.3.2008 9:41:39   
julika
men se na sluzi skoraj ne pozna, da bi mela O.vsaj opazim nene.mogoče bi ti test za O pokazal.samo ti testi tud niso nekaj zanesljivi se mi zdi.kaj pa špikanje v jajčnikih?jaz sem ga ta mesec prvič občutla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2008 10:09:26   
little angel
anonimen tud moja ni prozorna je vlecljivaq in gosta ampak mislim da je to to, ker pri sebi opazim to sluz glih ko bi mogla bit O pa se po jajcnikih me spika tak da...

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2008 17:41:30   
*bubyka*
Ja jaz pa imam prozorno in vlečljivo. No do sedaj sem vedno mislila, da so to pač spermkotiuser posted image , dokler mi ni G rekla, da je to O sluz.
J eres čisto drugačna od ostale. Taka kot un silikon, ki ga v cvetličarni uporabljajouser posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2008 19:30:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *bubyka*

Taka kot un silikon, ki ga v cvetličarni uporabljajouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubyka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2008 18:28:14   
*bubyka*
ja nouser posted image  kaj ni ravno tak? Samo da ni vroč pačuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2008 19:24:23   
TODY78
Tako sluz sem jo imela 5 dni nazaj - a to pomeni, da ne bom dobila user posted image  še skoraj dva tedna???user posted image user posted image
kaj no to tako pravilo: 14 dni  po ovulaciji nastopiuser posted image ....

(odgovor članu *bubyka*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2008 19:29:31   
*bubyka*
Ja če je bil pred 5 dnevi, zadnji dan take sluzi, jo boš dobila čez 9 dni. Če gledaš na teh 14 dniuser posted image

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2008 20:47:33   
TODY78
user posted image jaz pa sem že mislila, da bom drugo user posted image  po ss dobila točno-sreda je 28 dan...spet bo zamujala....
user posted image  je pa res, da me že dva dni nekaj špika, vsa sem napihnjena in sitna!!!

(odgovor članu *bubyka*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2008 20:54:07   
TODY78
po user posted image  si bom začela merit temp-da točno ugotovim kdaj imam ovulacijo...januarja sem imela ss, aprila pa ne bi rada zagledala user posted image .... Kdaj naj si jo merim (zjutraj ob istem času ali zvečer)user posted image ?

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.3.2008 21:45:49   
srecna_zvezda
Vecer punce!

Dajte mi nekaj povedat. Vem da je bilo ze o tem nekaj govora, ampak ker se trenutno malo bolj lene narave, bi prosila VAS za odgovor. Ali je bolje slonckati dan pred O da se bolje prime ali NA DAN OVULACIJE????

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.3.2008 21:48:12   
*bubyka*
ja svakinja, ki je tudi imela ss, ji je user posted image kar dost zamujala, pa naslednji mesec tudi še, zdej ima pa spet redno.
Nič bat vse se po uredilouser posted image

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.3.2008 21:50:17   
*bubyka*
srečna zvezdica....

oboje pride v poštev user posted image jaz bi kar en dan prej in na tisti dan.

Baje se gre tukaj za to, kakega spola bouser posted image če na dan O bo fantek, če pa prej pa punčka, ker naj bi bilo spremiji fantkov hitrejšiuser posted image

(odgovor članu *bubyka*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.3.2008 22:06:36   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubyka*

srečna zvezdica....

oboje pride v poštev user posted image jaz bi kar en dan prej in na tisti dan.

Baje se gre tukaj za to, kakega spola bouser posted image če na dan O bo fantek, če pa prej pa punčka, ker naj bi bilo spremiji fantkov hitrejšiuser posted image

Ves bubyka meni je cisto vseeno katerega spola bo ampak RES. Vazno mi je samo to da zanosim, DA GA DONOSIM, IN DA bo ZDRAV. Po SS-ju mi je sedaj vse drugo najmanj pomembno.

Kako pa je s teboj? Ali ze kaj ne pricakujeta ali se se trudita?

(odgovor članu *bubyka*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.3.2008 22:56:44   
*bubyka*
no saj to itak, sploh nisem pomislila na to, da bi ti bilo važno. samo ko si ravno to vptrašala, pa sem se spomnila nato. Jo a si predstavljaš da bi še na to gledali in po tem sexali....dvomim, da bi nam kdaj uspelouser posted image

Uf, mi se še trudimo...ni še nič uspelo...upam, da bom za 4 leta najine zveze, to bo 22.3. dala najlepše darilo mojemu srčkuuser posted image Ampak močno dvomim....pustimo se presenetit.

Bolečine ob ss si pa ne predstavljam in vas občudujem punce,ki vas je to doletelo, ste se pobrale in se borite naprej. Res...user posted image

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.3.2008 8:13:55   
pike
Pozdravljene punce,
Jaz pa sem danes 5. dan po zadnji tabletki Klomifena. user posted image sva vse dneve razen včeraj in upam, da bova na koncu meseca zagledalauser posted image . Pri sebi opažam, da imam na splošno ta mesec bolj  polne prsi - kot bi bile bolj težkeuser posted image ampak me ne bolijo. Sluzi pa nisem opazila. Ko sem bila pri G na 7. dan ciklusa je rekel, da bi naj O bila od 10 -15 dne v ciklusu. A ste ve tudi imele O vendar pa neke sluzi niste zaznale?user posted image

(odgovor članu *bubyka*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.3.2008 9:06:26   
jenyj
Pozdravljena Pike!

Jaz sem bila na ultrazvočnem pregledu 5. dan po jemanju klomifena, torej 14. dan od prvega dneva menstruacije. Viden je bil folikel 2 cm, ki bi naj še tisti oz. naslednji dan počil. Vendar pa tudi jaz nisem opazila sluzi. Danes je nekje 6. oz. 7 dan po ovulaciji, sama pa imam tudi zelo občutljive in boleče prsne bradavice. Sedaj pa tudi ne vem ali je to psihološko, ker se mi zdi čudno, da bi se znaki kazali tako hitro.
Test bom delala danes teden, če ne bo prej user posted image .

Srečno!

Lp

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.3.2008 9:28:50   
Anonimen
Pike, jaz nikoli ne morem pogruntat po sluzi kdaj imam ovulacijo, zato sem si prejšnji mesec merila BT in zdaj približno vem, pa še to nisem čisto prepričana, ker imam precej neredne cikluse.

(odgovor članu jenyj)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
17.3.2008 11:10:25   
pike
Ja tiste punce, ki točno vejo kdaj imajo O in imajo redne cikle so lahko res srečnice. Zdaj delamo na bebici že skoraj 8 mesecev in od takrat, ko sva se odločila imam cikluse ŠE bolj NEREDNE  pa še PCO povrhu. Prej sem M imela na vsaj od  30 - 50 dni. Zdaj zadnja 2 meseca pa sem si jih morala sprožiti in zdaj sem prvi ciklus na Klomifenu. G mi je rekel, da če bo O nekje med 10 - 15 dnem v ciklusu potem bo user posted image prišla nekje od 14 - 16 dni kasneje, v primeru da ne zanosim. Ampak upam, da bomo v prvih aprilskih dneh zagledale na testuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?