|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Intimni nakit
19.3.2008 8:34:33   
loredana
Men se pa zdi to najedanje, če kdo ne odgovori točno na zastavljeno vprašanje prav mimo. Če po sebi sklepam: če bi me zanimal uhan na sramnih ustnicah, bi šla v kak tatoo- pircing shop vprašat, in ne na ta forum kjer je verjetnost da katera to ima zelo majhna.

Sem bi pisala edin če bi hotla na splošno o tem podebatirat, ali pa provocirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.3.2008 13:11:26   
sinnerka
ja pejd k jolandi v mb je moji svakinji delala pirc v jezik

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.3.2008 18:48:55   
uršika***
Pa veš, da se to rado zagnoji? Že če si daš uho preluknat malo višje na hrustancu se ti ne zaceli zlepa. Isto v nosu
Pa to nič ne žuli, če imaš kakšne oprijete hlače?
Jaz bi na tvojem mestu premislila ne samo dvakrat ampak vsaj 99 kratuser posted image , predno bi si jo dala preluknat. Da ne boš potemuser posted image , ko ne boš mogla sexat.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.3.2008 22:07:26   
pravljica
najhujše, kar se lahko zgodi je to, da si ga daš pač ven user posted image  to je tako kot tisto, da ene lahko sexajo že 1 mesec po porodu, ene imajo še pa po pol leta strah in bolečine user posted image  ne vem no...jaz sem za vsako neumnost sprobat user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.3.2008 19:05:14   
silvya
Jaz bi pa rekla tako. Vprašanje je bilo postavljeno, forum je javen, svoboda govora tudi obstaja v demokraciji, zato lahko na tej temi odgovarja vsak, ki mu paše.

Me pa strašansko moti skrivanje za anonimnostjo. Ker si nekatere uporabnice predstavljate, da pod to krinko lahko obmetavate ostale uporabnice z raznimi žaljivkami, če je njihovo mnenje slučajno drugačno, kot se ga pričakuje. In zakaj bi moralo biti takšno kot se ga pričakuje? V čem je potem smisel pisanja postov? Nabiranje zvezdic? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.3.2008 19:10:41   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

baje je ena dobra v mb...jolly (jolanda) na pobrežju pri formi, ki to strokovno opravi user posted image  je že nekje na forumu o tem odprta tema, ne vem kje user posted image

a res nima nobena te izkušnje? koliko to stane? a ga zraven prineseš ali ga tam dobiš? Kako to potem za drugega menjaš ali ostane vedno isti? ...mene tudi zanima user posted image

Ona je moji kolegici dala v obe bradavici. user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.3.2008 19:12:24   
Anonimen
Ona je moji kolegici dala v obe bradavici.

Aaaaaaaaauuuuuč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
22.3.2008 12:43:54   
jaša2
jaz si ne bi upala ! kaj pa vem...se mi zdi, da mora to ful bolet, kr je tako mesto.user posted image  al pa tud ne. stvar okusa pač, meni ni všeč, m ojmu pa še manj.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.3.2008 19:19:06   
silvya
Zamisli si, da imata oba s partnerjem spodaj te zadevice in kako mora biti fajn, ko se zapletejo. user posted image

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.3.2008 23:31:39   
annnna
če si iz štajerskega konca pa če še vedno nisi dobila odgovora ti priporočam da greš k jolandi (pobrežje Maribor) preizkušeno- sem si dala že dosti uhančkov tam naredit vključno z "intimnim" in nikoli ni bilo nič narobe. Svetuje pa ti ona sama, da si ga daš pod klitoris. sploh ne boli, res ne user posted image pa zelo zelo hitro zaceli... za male sramne ustnice ne bi vedela za velike pa odsvetujejo ker je se celi zelo dolgo tudi do 9 mesecev in je na takem izpostavljenem mestu da se lahko mimogrede zahaklaš s hlačkami.

prilagam ti link da se pogledaš in prebereš vse o tem, sicer pa je na internetu dosti vsega malo preglej.

http://www.jolipiercing.com

in ja se strinjam - zakaj dajate take brezvezne komantarje, če nimate pojma al pač enostavno nimate kaj za delat -  škoda no, žalostno. Punca je vprašala pa se ji da odg če veš, če ne pa si misli svoje, ne pa kak pa kaj pa zakaj...eh slovenski folk
pa piercat se bo verjetno tudi dala zato, ker je njej všeč, ne da bo ostalim pokazala.

lp pa brez strahu user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.3.2008 6:36:26   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

baje je ena dobra v mb...jolly (jolanda) na pobrežju pri formi, ki to strokovno opravi user posted image  je že nekje na forumu o tem odprta tema, ne vem kje user posted image

a res nima nobena te izkušnje? koliko to stane? a ga zraven prineseš ali ga tam dobiš? Kako to potem za drugega menjaš ali ostane vedno isti? ...mene tudi zanima user posted image

Jaz sem si pri njej dala v popek in ima ona tam veliko izbiro uhanov.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?