Strawberrie Cherrie -> RE: Čebriček (16.3.2008 20:27:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka Zanima me, kdaj ste začele (oz. nameravate začeti) kopati dojenčka v čebričku in do kdaj se ga kopa notri? Od prvega kopanja dalje, meni je patronažna prav fino pokazala in smo se not tudi milili in umili glavico, prvič se mogoče malo loviš, je fajn, da je kdo zraven, potem gre pa 123. Mali se je kopal notri nekje do 5m, ko je šel v fliper. Smo imeli tudi banjico, pa not sploh ni užival, v čebru je pa prav vriskal. Pa, kako je z miljenjem? Ali ga kopate v čebričku sam tiste dni, ko ga ne milite ali vedno? In kako to izvedete? Kadar sem ga želela res temeljito namilit, sem trdo milo najprej malo razmočila, fajn namilila tetra pleničko (krpico), in ga namilila predhodno, predenj sem ga dala v čeber. Se pravi tam nekje 1x mesečno sem to naredila. Enako z lasmi, sem mu jih predhodno namilila, potem pa samo nežno sprala. Drugače sem si namilila samo roko in mu oprala ritko. Je prav super, ko 1x nagruntaš prijem pod ramo. Pa primete ga, tako kot je narisano na slikicah, al kako drugače? Ne vem, kako je narisano na slikicah, jaz sem ga prijela pod ramami, da je glavico naslonil na mojo roko. Hvala in lep dan ! Imeli smo pa Tummy Tub.
|
|
|
|