Lianna -> RE: laptop in letalo (5.5.2008 17:53:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy ok zdj sem nekje prebrala da ful komplicirajo ker na easyjetu lahko odneseš le en kos osebne prtljage na letalo.. jaz bi pa mela torbico z osebnimi stvarmi ( denarnica, dokumenti) + laptop.... ste, punce, 100% da na easyjetu ne komplicirajo? ali je to veljalo le za adrio? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] na adriini strani piše: "Na poletih z Adrio lahko na letalo vzamete en kos ročne prtljage, kot so manjše potovalne torbe, prenosni računalniki ali poslovni kovčki." in tudi "Poleg tega lahko v kabino vzamete tudi plašč, dežnik, bergle, fotoaparat, daljnogled, primerno količino knjig in revij," nakar pa na easyjetovih poletih...: " Baggage AllowancesEach passenger is permitted - one standard piece of hand baggage to maximum dimensions of 55x40x20cm, and
- Up to 8 pieces of checked-in hold baggage (each bag charged at £5.00 online or £10 at the airport) to a maximum combined weight of 20kg. A fee per kilo for excess weight is charged at the airport prior to departure"
... ni nobenega govora ne o laptopih, dežnikih, plaščih, fotoaparatih,revijah...nič od nič... Če ti ne bodo komplicirali v Lj. ti bodo pa v Londonu. Tam sem si mogla še čevlje sezut. In en kos prtljage je en kos prtljage. Pa dej osebne stvari v torbo za letopa, sej dokumenti gredo pa že notri. Vem da so eni pred nami morali stlačit stvari v kovček.
|
|
|
|