Pikapoka1 -> RE: Kvazi nasveti :-( (14.3.2008 13:37:47)
|
Pozdravljam tole temo in res je, da so forumi za to, da se med sabo pogovarjamo in izmenjujemo pomoč, ampak kot sem nedavno napisala, eno so objektivne zadeve, za katere je bolje, da si tiho, če jih ne poznaš in ne veš odgovora, kot da pišeš bedarije, ker se lahko zgodi da bi te kdo še poslušal. Drugo pa je ko si delimo izkušnje, tako na splošno...nor. ravno je ena spraševala kaj narediti če dojenček ne kaka...pa je ena predlagala, da naj mu termometer u ritko potisne in malo pomiga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! halooooooooooo. Pol pa pripiše še dobri stari nasveti...ja za božjo voljo, saj ti dobra pamet da vedet, da je ta nasvet butast,pa čeprav je star!!! Še najbolj me pa jezi, da se delijo nasveti kar tako, predvsem tistih, ki SPLOH nič strokovnega niso prebrali in nimajo pojma o čem govorijo, in trucajo na pameti...kot je bila zadnjič ta....da materino mleko marsikdaj ni dovolj kvalitetno.... mislim....taka oseba OČITNO nima blage veze o čem govori... al pa da mora otrok piti NAJMANJ 20 MINUT, da se naje....in novo pečeni mamici to da mislit in je takoj vsa prestrašena, da njen malček pa sigurno ne poje dovolj in že laufa u trgovino po dodatke... uf, sem jezna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|