Risanke na DVD-jih (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Špela -> Risanke na DVD-jih (2.2.2005 21:49:02)

Kakšne risanke gledajo vaši otroci? Sama premišljujem da bi mu kupila Disnijeve risanke na DVD-jih, lepo s podnapisi. Pač ne bo razumel, so pa to meni ene najlepših risank.Ima katera morda te DVD-je z neta ali DVX-se, pa bi mi lahko kaj presnela?

hcarmen -> Risanke na DVD-jih (2.2.2005 22:15:13)

živjo !

Jaz imam nekaj risank na DVD, predvsem sinhronizirne, kot so snegulčica, kimba, slonček Benjamin, Fraček,...

Če te zanima , mi pošlji sporočilo.

Carmen:bravo:

lan -> Risanke na DVD-jih (2.2.2005 22:18:51)

Mi imamo vse risanke na dvd-jih in naš Lan najraje gleda risanko Shrek,Medvedek Pu,Telebajski,...
Ampak zadnje čase je najbolj nor na Shreka.

Aljakop -> Risanke na DVD-jih (3.2.2005 11:19:10)

Ciao!

Tudi moja mala je nora na Shreka.ga vrtimo tudi po 3x na dan. In pleše, se smeje zraven, skratka je ful animirana, drugače pa so še telebajski, ostalo pa nič kaj preveč..Aja, stara bo pa naslednji teden 17 mesecev.

Lp, alja-kp

pravljica -> Risanke na DVD-jih (3.2.2005 11:28:41)

špela, ne boj se da ne bi razumel...moja mala jih ful rada gleda, še sama ne morem verjet, da tako razume, so očitno dobro nakazane stvari...vsaj dela domišljija :)
tiste sinhronizirane so pa sami ponaredki, ki še rdeče niti nimajo skupne, potem pa otrok ne pozna prave pravljice "rdeča kapica", ker je isti samo naslov
sama tudi vztrajam pri disnijevih risankah, slovenskim se pa na daleč izognem, če niso original seveda

Stran: [1]