Skorpija
|
Punce, da vas na hitro pozdravim! najprej sem vesela, da še vidim sunči kraljevat na vrhu lestvice, malo manj vesela novička je pa, da je rmmaja tako pohitela, ampak upam, da boste kmalu kot se šika in predvsem naj vam ne zmanjka dobrih misli in optimizma!!! No, da na hitro povem kaj se je zgodilo z nami. V ponedeljek 16.2. sem imela kontrolo pri moji G in je ugotovila, da imam visok pritis in beljakovine v urinu. Poslala me je v porodnišnico, sam tolk, da me bodo imeli pod kontrolo je rekla, saj čez par dni boste pa mogoče spet doma... V porodnišnici je bil pritisk še višji, beljakovin še več, odprta sem bila samo centi in pol a vseeno so se zaradi preeklampsije odločili takoj sprožit porod. Imeli smo srečo, rojevala sem "samo" 6 ur, imela super pomočnike, ubogala na vsako besedo in 17.2. ob 3.50 sem v roke prijela najprej Tilna, jeznega kot sam vrag, ker se je moral tako matrat, 9 minut za njim pa je po riti na svet pribrzel še Domen. Tilnove mere so 47 cm, 2690 g, Domnove pa 48 cm, 2510 g. Oba sta zdrava in popolnoma razvita, Tilen je edino fasal zlatenico in eno noč preživel pod lučko, pa kolke bomo morali kontrolirat, drugače pa sta super. Tudi jaz sem bila rezana in šivana bore malo, tako da sem bila že nekje 3 dan čisto OK. Danes smo že en teden doma, maledva se lepo redita, jesta nekje na tri ure kar po flaši, ker imam za dojit oba premalo mleka, jima ga pa za en obrok na dan izbrizgam (ročno prosim lepo, k da bi kravo molzla ), ker če pijeta pri meni totalno pomešata urnike, red pa mora bit pri bajti Trkam torej na les, do zdaj je vse super, čez slab teden bomo lahko že tudi šli ven, do takrat pa doma lepo uživamo in se hecamo... Punce, držte se, upam da čim dlje v enem kosu, pobožajte bušije, potem vam bodo malo manjkali, čeprav je super občutek, ko se spet lahko normalno skloniš