l.daisy
|
soncek81, dobrodošla... tudi zame je bil šok, ko so mi na UZju povedali, da bomo imeli ... pa nekaj časa nisem prišla k sebi... se mi zdi, da sem kasirala dvojno dozo slabosti in bruhanja, ampak je minilo... zdaj me muči zgaga, boleč križ, nizek pritisk, skratka, kot če bi bil enojček... pa tudi sčasoma sem dojela, da bomo imeli dva in se mi zdaj prav fino zdi... se mi pa zdi, da je takole naravno še večji šok kot pa iz postopka, ne vem no.... lyra, meni je na NS rekla, da mi lahko pove, kaj verjetno bo, pa nisem hotela vedet... kaj naj s podatkom, kaj verjetno bosta??? brezveze... kasneje se je za A videlo, za B pa ne, pa tudi nisem hotela vedet, če mi ne morejo povedat za oba... zdaj smo pa tako daleč, da pravi G, da niti ne bo več gledala, ker očitno nočeta, da bi izvedeli... pa tudi ima svoj čar... samo potolažim te, ne boš razočarana... jaz sem šla na morfo, sem si neizmerno želela vedeti spol, pa mi ga ni mogla povedat... ampak potem mi je pa razlagala, da sta srčka ok, da so žile ok, da sta mehurja ok, želodčka ok... ko ti pove to, ti jea pa spol popolnoma irelevanten podatek.... boš videla...