pikatara -> RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih (30.11.2008 12:46:38)
|
Taškica ne se preveč sekirat, jaz sem imela od začetka tudi te rjave izcedke, pa mi je ginekologinja rekla, da dokler niso močni ni panike, če bi pa vredu začela krvavet pa takoj k njej. Mi je pa odsvetovala spolne odnose, ker je to največkrat krivo za krvavitve, ali pa kakšno vnetje. Sva bila en mesec pri miru, sedaj je pa ok. Lara najlepša hvala za nasvet glede vozička. Preiskala sva cele Udine in našla dve trgovinici za male, imajo malo nižje cene kot pri nas, saj kolikor sem videla. Imajo kar dosti vozičkov za dva, vendar so vsi zaporedni. od vsega letanja in skakanj iz avta ven in not sem bila že čisto hin, tako da pol v Trst nisva šla. Sva se pa ustavila v Gorici. Gužva je bila grozna, sva komaj parkirala avto in sva mogla peš dol trgovine (kakšen kilometer) mimo štantov. Prodajalka je bila res ful prijazna, voziček pa super. Za tak denar res ogromno dobiš. Glede na to da ima tudi košari vključeni, pa zimsko pokrivalo in mrežo proti komarjem in dežno prevleko. Je pa res ogromen. Mož se je zelo navdušil nad njim, predvsem da se čisto enostavno zloži. Dost je podoben temu mojemu haucku. Šla sva na deci vina na trezen pogovor in malo razmislila o vsem, pol sva ga pa kar kupila. Če bi lahko haucka naročila preko angleškega ebaya bi prišel okoli 220 eur plus poštnina z vsedm razen košar ni zraven, vendar jih ne uvažajo v Slovenijo, iz Nemčije bi prišel pa skoraj toliko kot ta. je bil pa mojemu tako všeč, da sva ga kar odpeljala (čez cel sejem, skozi vso gužvo, pa še dež se je ulil), tako da sva bila prava atrakcija. Še marelo sva morala kupit na štantu, ker sva jo imela v avtu. Vsi so naju gledali kot nevem kakšno čudo, tako da bomo mamice z dvojčki res prava atrakcija za oči. No pa še slabost vozička: zasedel nama je cel prtljažnik karavana, še zložen je skoraj pol metra visok. tako da sva komaj hrano zraven zložila, vendar se tolaživa, da morava lepše zlagat. Druga pa je bila to po sopnicah v prvo nadstropje nest. Po moje ima kakšne 20 kil, prospekta ni, prav tako nobenega papirja o merah in težah vozička, tud na netu ga ni. To ni šans, da sama nesem, sva se oba namatrala ker so ozke stopnice. tako da bova mogla najt rešitev kam ga sploh pol dat ko se rodita. še v avto ga bom komaj dala, sedaj še nisem poskusila, ker nočem tolk dvigovat. Dobra lastnost: še nikoli nisem peljala tako vodljivega vozička. Doma ga sicer komaj premaknem ko je malo prostora, po sejmu sem ga pa mimo vse gužve, vseh pločnikov in stopnic super peljala. Sem že dost prevozila različne vozičke za enega pa se nobeden ne pelje tako dobro. Lara sem pa imela ful slabo vest, ti mi poveš za voziček, jaz ga pa odpeljem. Pa imajo še vedno dva, pa še gospa je rekla, da jih bo še zraven naročila. Misva sva sicer še mislila malo počakat, ker smo le šele konec čertega meseca, pa ne vem, če se mi bo še dalo dosti skakat okrog, ker sem bila ful zmatrana. Me je pa kar groza ko ga gledam na hodniku in ne morem mimo njega, je res ogromen. Punce, ginekologinja mi je napisala tablete za železo, ampak mislim da je bolje da spijem deci domačega terana, ki sem ga dobila včeraj, bo bolj koristno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sta pa moje dva prava razgrajača, vendar brcata le od 20.30 do 22.30. Sta me včeraj celo pot iz krasa, ko sed vozila brcala v rebra. Vedno je tako do krasa pelje moj, nazaj moram pa jaz. no sem se pa res razpisala, se vidi da imam preveč časa, ker je šel moj na tenis. Moram pa malo pospravit vse kar sva kupila, da bo lahko pol v miru kuhal (jadranski zobatec s pravim kraškim krompirjem) komaj čakam. Dobrodošla pikica 5.
|
|
|
|