taškica -> RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih (19.11.2008 18:51:29)
|
Maja super za tvoja dva; sem ti kar folš ker imaš pogoste UZ. Meni se tile 4tedni kar vlečejo, pa še takrat raje g. turi roko v mojo notranjost, kot pa da bi gledale, gledale, gledale...na ekran. Lara no vidiš, super za NS. So te dali kar na bolniško ane? Zdaj lahko kaj skočiš v LJ, pa se lahko osebno spoznava....Greva lahko vozičke gledat. Buši moj je pa že precej velik, resnično. Se mi zdi, da malo pretiravam -ali jaz z hrano - ali pa onadva z rastjo. Se ne da, da bi malo počakali? Zadnje dva dni se mi je moja energija vrnila, kar pomeni, da precej skačem naokoli (soncek in sprehodi, seveda) in popoldne celo ne zaspim. Dobila sem tudi odločbo od ZZZs ja - so mi podaljšali za 3 mesece. Je to normalno? Skos pa nagovarjam mojega moža, naj me že enkrat slika v trebuh, da bi imela za spomin - prvo trimesečje, drugo itd. Sem pa gledala spet vozičke in me je vse minilo. Hartan je takooo ogromen. Najraje bi imela marelo, ampak kaj ko ni od 0+ naprej. Ima katera dobro idejo; se pravi marela od 0+ naprej. Meni je pomembna funkcionalnost, okretnost in super zložljivost. Ker nas 6 se nas bo težko kam spravilo od doma...z vso prtljago in enim gromozanskim vozičkom. Glede spanja pa jaz ne spim preveč dobro, res ne. Me moti trebuh. Najraje imam prav ležanje na trebuhu, zdaj pa moram ali na levo ali na desno stran. Potem pa še ta večji fantek uleti v posteljo in je pravi dren. Suncicica super za A in B, dej napiši še PDP, da te skompletiramo za seznam, samo ti nam še manjkaš.
|
|
|
|