crvicek -> RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih (6.10.2009 11:11:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njačo crvicek easy walker ma trdo to podlago, sam se pa ne spusti cisto v raven polozaj, so mi pa trgovke svetovale, da bi ga kao podlozila s kaksno plenico...sam jest bom kr vzela kosaro...a pa bos ti preko neta narocila vozicek, ali preko Pikapolonce?? no zdj grem pa jest, ker smo ze lacni...dobr tek ja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] uzivejteeeee Njačo, jaz ga bom kar po spletni trgovini naročila, ker pride ceneje z 10% popustom, pa še dostavljen je v enem tednu. Jaz pa zgleda, da sem bila včeraj malo preveč aktivna in sem zvečer začutila kot nek pritisk v nožnici in sem šla potem takoj ležat. Ustrašila sem se , ker sem brala na netu, da je to lahko znak popuščanja materničnega vratu, ma danes pa sem pri Pušenjaku brala, da se popuščanja ne občuti, ampak da popuščanje spremlja obilnejši krvav izcedek. Tako danes res počivam in nič ne delam. Kasneje bom samo skuhala kosilo in to je to. Ker pa moj mož dela cele dneve, je včeraj predlagal, če bi najela kakšno pomoč za likanje in občasno čiščenje, saj najini starši živijo daleč stran in ne moreva računati na njihovo pomoč, čeprav nama bi zelo radi pomagali. Nevem malo mi je čudno, ker sem bila navajena da sem lahko sama za vse skrbela, ampak zdaj imajo prioriteto najine pikice in bom raje počivala.
|
|
|
|