Rubin. -> RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih (20.7.2009 21:49:38)
|
Helou moje double go! Se mi zdi, da je že miljon svetlobnih let, kar sem bila jaz noseča. Pa sem si prišla malo lušte delat k vam. Kako ste kaj? Mi smo, kaj naj rečem, po starem, Zoja se drži neverjetno dobro, Gaja pa ima težave z pljučki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] . Da se ne ponavljam, če katero zanima, si lahko kaj več prebere tukaj: LINK. Tara78 - kje si pa nabavili Hartana? In katerega? Jaz še kar nekaj čakam, pa čakam,.... Ne vem ali ga naj vzamem v Mozirju ali ga naj naročim preko spleta. Glede oblačil, zavisi koliko bosta ob rojstvu velika. Pri Mali miss sem jaz kupila od 56 naprej, pa še te je hitro prerasla. Če boš ti rodila v 32 tednu bosta recimo velika 42 cm, tako da se bi v št. 56 izgubila. Jaz sem zadnjič kupila v C&A ful lepe stvari št. 46, res so videti mičkene, ampak si želim, da bi jima bilo vsaj nekaj stvari prav, da ne bosta videti kot največji sirotici. Drugače pa imam nekaj stvari št. 50, ostale pa 56 še od tavečje. Mogoče pa boš dlje časa 3v1. Meni je dr. Završnikova rekla, da bom v 28 tednu sprejeta v bolnico in tam verjetno do konca. Če bo tudi pri tebi tako, te bodo itak vsak dan pregledali od glave pa do nog, pa če bo vse o.k., boš mogoče prigurala še dlje. No, jaz ti to vsekakor želim. Sploh, da bosta sama dihala in ne bosta potrebovala inkubatorja, da ju boš lahko imela pri sebi. Klarissa o to pa je smola. Samo da je vse vredu. Sicer pa vse dvojne nosečke, želim vam čimmanj težav in da vam čas do poroda hitro mine.
|
|
|
|