Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 19.6.2009 17:52:55
|
|
|
|
nokes
|
rubin, stiskam pesti za tebe in tvoji punci!!! vse bo ok, ne pusti se!!!!
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 19.6.2009 18:03:16
|
|
|
|
Klarissa
|
rubin, kaj se dogaja?
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 19.6.2009 18:12:39
|
|
|
|
Shadow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Punce jaz sem začela krvavet, mislite name. Joj Rubin, stiskam pesti, da bo vse OK!!! Mlinčka, dihaj, dihaj, dihaj!!!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 19.6.2009 18:30:44
|
|
|
|
rosajelka
|
Držim pesti zate mlinčka pa za rubin da bo vse ok še kakšen dan ali dva pa mene tudi čaka dihanje
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 19.6.2009 19:05:12
|
|
|
|
macko
|
rubin, držim pesti zate pa zate tut mlinčka
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 19.6.2009 20:12:33
|
|
|
|
macko
|
Nokes, v tvojem albumu vidim, da imaš EW voziček, pa me zanima kako si zadovoljna z njim. Ali si kupila tudi globoke košare? Si ga narobila preko baby jungle?
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 19.6.2009 20:13:00
|
|
|
|
macko
|
pardon, naročila...
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 19.6.2009 21:07:22
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS Citiram: Belen je rodila!!!! In sicer dve pupici! V izoli sedaj vlada girl power!!! Bogi fantje!!! Prva se je rodila NAŠA, velika 48 cm in 2390 g teža. Druga pa je prijokala na svet LIJA, 48cm in težka 2350g :) Aja, rodila pa je danes, torej 19.06. Bravo BELEN, bravo pupiki. Čestitke mladi družinici.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 19.6.2009 21:07:35
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Punce jaz sem začela krvavet, mislite name. Pupa naša. Držim pestke, da bo vse vredu.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 19.6.2009 21:08:36
|
|
|
|
miska73
|
Mlinči še tle navijam zate in za pupiki.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 19.6.2009 21:10:19
|
|
|
|
_anja3_
|
"Rubin",drži se!!Sej boš vidla,da bo vse v redu.... "Mlinčka",fajn dihaj... "Belen",ČESTITKE!!!Lepo se crtajte ...
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 19.6.2009 21:11:30
|
|
|
|
sonček33
|
Rubin, držim pesti Mlinčka držim pesti
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 19.6.2009 21:15:13
|
|
|
|
tara78
|
rubin........ drži se, vse bo v redu.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 19.6.2009 21:16:36
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: macko Nokes, v tvojem albumu vidim, da imaš EW voziček, pa me zanima kako si zadovoljna z njim. Ali si kupila tudi globoke košare? Si ga narobila preko baby jungle? najprej en velik ???? ker sem mislila, da nihče ne vidi mojega albuma, sem se nekaj igračkala, pa sem dala geslo "za prijatelje", no nisem pa še nobenega pokljukala, tako da....hmmm. kdaj pa si videla album? EW mi super služi, zdajle vseh plusov in minusov ne bi opisovala, smo že nekaj časa nazaj pametovale, kaj ja in kaj ne...košar nimam, samo mehke torbe, v katerih ju še zdaj prenašam iz stanovanja, po stopnicah, cap cap cap , naročila pa preko babyjungle in dobila v dobrem tednu od plačila,. tak da super.
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 19.6.2009 21:18:25
|
|
|
|
marijaa
|
O rubin, držim pesti, da se vse isteče kot se mora in še nekaj časa ne pride do poroda. Mlinčka tudi zate držim pesti.! belen Iskrene čestitke
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 20.6.2009 0:27:39
|
|
|
|
Snezinka4
|
Rubin in Mlinčka - držim pesti, da se vse dobro izteče!!!!
< Sporočilo je popravil Snezinka4 -- 20.6.2009 0:28:07 >
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 20.6.2009 7:48:16
|
|
|
|
Shadow
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček dobro jutro vsem, evo novice: Sve dve majhni pupici, Taja (2250g, 45cm) in Anja (2500g, 48cm) in bova velik nagajali mamici in očku. Prišle sva vas pozdravit ob 1.06 oziroma 1.11 uri 20/06/2009 in sva seveda dvojčici. Mamica (mlinčka) in očka (mlinček) naju ne spustita izpred oči, sva njun dvojni srček, njuna dvojna največja sreča. Obe se počutiva super, prav tako tudi mamica mlinčka, ki naju je skupaj odpeljala v sobico ša za cca. 3 dni, potem pa greva v raj - domov, kjer sta mamica in očka že vse zrihtala in pripravila da se bomo imeli super. Vaše nove navijačice Taja in Anja . Očka pa je seveda presrečen, aja kavico pa si same skuhajte, ker očka gre an majčkeno počivat, pol pa naju bo spet "crklav". Vsem borkam in borcem sporočam, vredno se je truditi že samo za en tako velik čudež, če sta pa dva pa toliko bolj. Skratka nikoli ne obupajte. Sem 'ukradla' to sporočilo s sosednjega foruma! The Mlinček family - iskrene čestitke za obe princeski, mamici in atiju pa želim čimveč prespanih noči!!!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 20.6.2009 7:54:22
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow IZVIRNO SPOROČILO: mlinček dobro jutro vsem, evo novice: Sve dve majhni pupici, Taja (2250g, 45cm) in Anja (2500g, 48cm) in bova velik nagajali mamici in očku. Prišle sva vas pozdravit ob 1.06 oziroma 1.11 uri 20/06/2009 in sva seveda dvojčici. Mamica (mlinčka) in očka (mlinček) naju ne spustita izpred oči, sva njun dvojni srček, njuna dvojna največja sreča. Obe se počutiva super, prav tako tudi mamica mlinčka, ki naju je skupaj odpeljala v sobico ša za cca. 3 dni, potem pa greva v raj - domov, kjer sta mamica in očka že vse zrihtala in pripravila da se bomo imeli super. Vaše nove navijačice Taja in Anja . Očka pa je seveda presrečen, aja kavico pa si same skuhajte, ker očka gre an majčkeno počivat, pol pa naju bo spet "crklav". Vsem borkam in borcem sporočam, vredno se je truditi že samo za en tako velik čudež, če sta pa dva pa toliko bolj. Skratka nikoli ne obupajte. Sem 'ukradla' to sporočilo s sosednjega foruma! The Mlinček family - iskrene čestitke za obe princeski, mamici in atiju pa želim čimveč prespanih noči!!! dragi pupiki, Anja in Taja, dobrodošli, čestitke mamici mlinčki in očku mlinčku. pa ju imata, princeski mlinčici majhni !!! cartajta ju do onemoglosti, vsem pošiljam objemčke in poljubčke!!!
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 20.6.2009 8:26:44
|
|
|
|
Barbk
|
O Mlinči.... Iskrene čestitke za pupiki. Obilo cartanja...
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 20.6.2009 8:30:40
|
|
|
|
Barbk
|
Joj pa še Belen moram čestitat...Tole je pa zdaj res girl power. Iskrene čestitke tudi tebi in očiju.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 20.6.2009 8:32:29
|
|
|
|
sr
|
Bravo družinica mlinčkovih!!! ISKRENE ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 20.6.2009 8:49:14
|
|
|
|
Barbk
|
Rubin, bejbi, upam, da je vse ok. Drži se. Vaš čas še ni prišel, zato zdrži, prosim. Mislim na vas. Mi pa zdajle odhajamo v toplice za en teden. Madonca upam, da bomo dočakali kak dan sončka in kopanja zunaj. V sredo sem imela UZ pri Cerarju in ga je malce "zaskrbelo" in sicer teža najinih škratkov, Fantek naj bi imel 1163g, pupika pa 1129g pri 30t in 6/7. Jap potrdu nam je parček. Drugače sta še zmeraj na glavico in drugi medenično, pretoki pa vsi dobri. 1.7 imam pa spet UZ pri njemu. Jaz še zmeraj verjamem, čeprav mi je ravno včeraj moja G rekla, da verjetno kar ne bom več dolgo po 1.7 3v1, da zdržimo do konca julija in mala dva prideta vsaj do 2 kilc. No zdaj pa šibam še do konca pripravit in gasa proti termam. Vsem novim dobrodošlica, pa babuške noge skup tišat, razen Rasajelka-ti pa le pejdi v porodno po vajina škratija. Pridne bodite....
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 20.6.2009 9:04:33
|
|
|
|
evamaja
|
čestitke mamici mlinčki , lepo se rihtajte in kmalu domov. Evo ćastim za našo mlinčko . Rubin zate pa veliko in , vse bo ok.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 20.6.2009 9:21:38
|
|
|
|
macko
|
čestitke mlinčka! nokes, čist lepo vidim tvoj album, tako kot od ostalih ga boš mogla še enkrat skrit. hvala za kratko mnenje. Tut jest imam plan kupiti samo voziček in nekje pri nas stakniti mehke košare s trdnim dnom. To bo čist fajn, pa še v avtu zasede manj prostora. Čakam še, če bo gospa, ki ga prodaja po bolhi, kaj spustila ceno...
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 20.6.2009 9:26:00
|
|
|
|
sayuri
|
mlinčka, čestitke ob rojstvu dveh princesk.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?