KATAM -> RE: Testiranje - alergija na KM (14.3.2008 6:51:16)
|
No, da vas najprej lepo pozdravim. Vaša dopisovanja prebiram že dolgo časa, vendar sem se šele zdaj prijavil sem gor. Imam dva sončka: prvi star 3 leta in 8 mesecev, druga 1 leto in 3 mesece. No tudi mi imamo s tamalo probleme s kožo. Ko je bila stara 1 mesec je postala vsa flekasta po obrazu. Koža jo blazno srbi, jaz sem bila na dieti, dobila je kremo za mazanje, ki samo malo ublaži zadevo. Lise so včasih hujše, včasih jih skoraj ni. Bili smi na testiranju na alergološki, vendar testi totalno negativni, naredili dodatne preiskave iz kriv. testi negativni. Pediatrinja je rekla da če bi kaj bilo bi to mogli testi pokazat, no pa saj bo itak minilo z leti. No potem sem morala skoraj izsilit, da mi je dala napotnico za na dermatološko, vendar kljub temu da je napisala da je nujno moramo čakat 2 meseca. Na lastno pobudo ji dajemo sojino mleko, vendar ta mala se praska vedno bolj včasih skoraj do krvi posebno še ponoči, zdaj že celo kašlja celo noč. Pri hrani zelo pazimo, da ne je kakšnih ekstremov kot so orehi, jagode it take zadeve. Je pa v vrtcu tam pa pač je kar je. lise
|
|
|
|