Lianna -> RE: v Istanbul z 2 in pol letnico?!!! (13.3.2008 20:16:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tlb Pozdravljeni! Zanima me, če je kdo že bil v Istanbulu in če je to primerna destinacija za 2 in pol letnico. Namreč-imam službeni kongres, mož bi šel z mano, sedaj pa ne veva, kako naj se odločiva glede tamale. Mene je predvsem strah velike gneče, ker naša M je zelo živahna in zelo rada teka (npr. po nakupovalnih centrih) in jo ponavadi moram "kazensko odnest" v avto (ker se dogovoriva, da bo hodila ob meni in da ne bo kar brezglavo tekla naprej-ob tem se niti ne ozre, kje sem jaz in kar teče naprej.....) Sicer jo čuva moja mami in bi tudi takrat lahko pazila na tamalo, khm, v Sloveniji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Res pa je tudi, da še nisem bila ločena od tamale za 6 dni in 5 noči, tolko bi namreč zneslo to potovanje. no, pa to bi že šlo "skozi" ;) Pa lepa hvala za kakršenkoli nasvet! Lep pozdrav s Štajerske! --------------------------------------------- Glede na to, da je stara 2 in pol imaš sabo voziček in jo imaš med sprehodi po mestu, kjer je gneča v vozičku ane. Sej ji bo vse zanimivo, pa bo že zdržala notri. Drugače pa obstajajo posebne vrvice za potovanja, da jo daš sebi in otroku okoli roke, ampak ne vem kje se to dobi.
|
|
|
|