cv3rklic4 -> RE: Tudi mamica mora biti lepa (13.3.2008 14:58:43)
|
no, punce, zdej se nehite kregat ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Men se zdi, da pri nas res težko dobiš kaj normalnega za nosečnice. Tko, da je hkrati lepo in KVALITETNO. Če bi za to ceno vsaj res naredili nekja v redu. Jaz sem pred 3 meseci kupila 2 nosečniške hlače - no, ene črne tko bl za nobel, če je glih treba, pa ene kavbojke bl za vsak dan. Prve so iz Popka (BTC Diamant), pa so že popolnoma zmuckane in že izgledajo skoraj kot ena boga trenirka. Pa niso bile glih zastonj - 50 eur. Pa jih res ne nosim vsak dan, tko 1x do 2x na teden največ. Pol si pa zračunajte same koliko uporabe zdržijo. Pa še v pasu so se neki razparale, čeprav moj trebuh še ni dosegel kritične raztegljivosti pasu hlač. No, kavbojke so malo bolj kvalitetne (Kepica, Hala A), sploh, ker jih imam na sebi res vsak dan. Se je pa tudi elastični pas začel natrgovati pri šivih. Pa so bile tudi okoli 50 eur, če ne več. Oboje hlače so Made in Slovenija, pa bi skoraj lahko rekla da je približno ista kvaliteta kot če bi bile kak Kazahstan (kot so kakšne cunje v H&M). Ne vem, zakaj je treba tko šparat pri kvaliteti. Tako da ti žal ne priporočam nobene od "nosečniških trgovin". Vsaj kar se spodnjih delov tiče - majčke bi še nekako šle, pa so spet svinjsko drage - ne bi rekla, če bi res morali uporabiti 1,5-kratnik količine blaga za nosečke. Raje pojdi v eno normalno štacuno, pa kupiš eno ali pa dve številki večjo majčko ali (elastično) srajčko, pa boš zihr bolj zadovoljna. Pri meni je bilo tako, da sem vse hude in kulske in nobel zadeve kupila v npr. Espritu. Pa kaj če ni nosečniška majčka - zdej je itak ful seksi, če pokažeš trebušček v oprijeti cunjici, ne pa tko kt včasih, k so se vse v rjuhe oblačle. No, srečno!
|
|
|
|