nina166 -> Nočno hranjenje (13.3.2008 11:04:10)
|
Sin je star 21 mesecev in še vedno hoče ponoči pit benko. Ne glede na to koliko poje podnevi, se ponoči zbudi in zaspi nazaj samo med pitjem kakava. Zbudi pa se okoli 2.00 ali okoli 5.00 zjutraj, se je pa večkrat tudi zgodilo, da je se je obakrat in je hotel obakrat flaško. Začne se jokat, ko ga vzamema na roke se sicer pomiri, vendar ne zaspi nazaj, dokler ne popije svojega kakava, ko pa začne pit pa zaspi takoj nazaj med pitjem. Mene sicer to ne moti, ker mu mora dat kakav ati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...če ga vzamem jaz iz posteljice, se dere naprej in kliče atija, poleg tega pri meni niti ust ne odpre, če mu jaz naredim kakav. Sva že probala da mu nisva dala kakava ponoči, potem pa je štrajkal cel dan in je zelo slabo jedel (namesto da bi bolj). Moje mnenje je, da to dela zato, ker se hoče cartat pri atiju (velikokrat dela cele dneve, mali pa je nanj zelo navezan). Kaj bi ve naredile...naj mu še naprej delama kakava ponoči in počakama, da ga samo mine, ali naj mu ga ukinema? In kako naj to naredima? Čao
|
|
|
|