taes -> danes na pregledu - žalostna (2.2.2005 20:04:04)
|
Ne bodi žalostna, čeprav te razumem. Midve sva stari 9m in ne sediva še, zato sva dobili napotnico za nevrofizioterapijo. Pa itak niso vsi otroci enako hitri za vse. In mi gre včasih kar malo na živce, ker imajo ti pediatri ena merila za težo, višino... in če ni znotraj teh meril, nič ni v redu! Meni je glavno, da je otrok zdrav, pa bo. Mi smo bili že pri velikih pediatrih (na pediatrični, v porodnišnici, v razvojni...) pa imam vsak svoje mnenje, vsak otroka drugače vidi, pa sem se jaz tudi veliko presekirala. Ampak se navadiš, da ni važno, če je malo bolj lahek, pa vsakič to poslušaš..., ampak je glavno, da je zdrav. Verjetno bi tudi vaju zdravnica, če bi bila res kriza z otročkom, poslala na fizioterapijo. Pri nas je bilo tako, a bi, a ne bi, a bi šele pri pregledu za 1 leto, če ne bo sedela. Pa sva bila z možem za to, da nas pošlje, ker škodila ne bo. Fizioterapevt je rekel, da sva prišli prepozno, da zakaj ne prej... Ker nas niso poslali! Halo! Prespite, jutri bo pa bolje. Pa crklajte se! LP
|
|
|
|