|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes smo prvič jedli riževe kosmiče
2.2.2005 18:23:08   
LIALIA
Bili sva na pregledu in nama je rekla zdravnica, da lahko začneva z gosto hrano. Pa sem si iztisnila malo mleka, dala noter riževe kosmiče in sem si rekla da itak ne bo jedla, pa sem se ornk zmotila. Tako je usta odpirala in lepo jedla,:bravo: da še kr ne morm verjet. Sem kr premalo nardila. Zdej bova pa počas začeli z zelenjavco in sadjem. Jupi!!:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Danes smo prvič jedli riževe kosmiče
2.2.2005 18:25:32   
BARBARA R.
:bravo::bravo::bravo: kar veselo naprej!

:muca:

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Danes smo prvič jedli riževe kosmiče
2.2.2005 20:34:42   
rainbow
Ja, čestitke!!! Prava punca, ni kaj!!:bravo::bravo:

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Danes smo prvič jedli riževe kosmiče
2.2.2005 21:06:27   
brbra
O vi tudi :bravo: - še sreča da si to napisala.Namreč naš Anže tudi je že rižolinote in frutke ampak na šverc. Zdaj pa ko sem prebrala, da tudi ve že dodajate sem se malo oddahnila, ker naš bi kar celo kalalo vsega pojedel. Danes sem mu med kosmiče zamešala še malo frutka in mi je na žličko pojedel cel kozarček od 1 dcl.

Ste rojeni isti dan kot mi, pa me zanima od kje ste- če ni skrivnost;)

lp

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Danes smo prvič jedli riževe kosmiče
2.2.2005 22:35:49   
Tejči
Mi smo pa včeraj začeli-tudi z riževimi kosmiči. Je tudi zelo lepo pojedla 30 ml:bravo: Aja, stara bo pa jutri 4 mesece.

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Danes smo prvič jedli riževe kosmiče
3.2.2005 8:56:06   
LIALIA
brbra, mi smo iz Kamnika. Me pa zanima kakšne frutke mu daješ? Danes je naša spet pojedla kr neki riževe kašice, sedaj me pa zanima kdaj naj začnem z sadjem oz. zelenjavo? Ali jo naj najprej skuham?

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Danes smo prvič jedli riževe kosmiče
3.2.2005 10:56:41   
brbra
Ojla
Ja najbolj navdušeni smo nad fructalovimi- se mi tudi zdijo najmanj umetni:zmeden: Zadnjič sem kupila hipp in ga sploh ni tel dat v usta, ampak zanimivo, da tudi hippovega mleka v rižolinotu ne mara, tako da smo sedaj spet na novalacu. Ta hipp ni naš prijatel :)-

Najraje poje hruško- marelico- kar vriska ko vidi kozarček, probali smo tudi samo jabolko in višnja-jabolko. Vse te rad poje :bravo:Zgleda da bo po mami:)-

Nikakor pa noče frutka, ki ima skuto notri- mislim da je breskev, jabolko in skute- ni šans. Sem mu zadnjič probala- potem ko sem ga že odprla zmešat malo skutinega in full korenčkovega ampak ne boš verjela da me pogruntal:bravo:in naredil fris mama čudak kaj mi to daješ:)-

Lih danes pa sem hotela malo krompirja in špinače skuhat, pa sem spremenila plan tako, da bom to jutri naredila pa ti sporočim kako je bilo navdušenje- mislim da ne bo problrma, ker naš je pravi mali požeruhec:sloncek:

lp brbra

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?