Ionizator (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

cekrček -> Ionizator (2.2.2005 18:07:38)

Pozdravljene

Mene pa zanima , če ima katera ionizator in kako je z njim zadovoljna.Sem nekje brala da so otroci dosti bolj zdravi , če ga imaš pa me zanima kaj ve mislite o tem.Kakšne so kaj vaše izkušnje? Jaz razmišljam o tem da bi ga kupila , zato mi prosim svetujte.

Hvala in lep pozdravček. :nosecka:32t

Jančika_ -> Ionizator (2.2.2005 18:54:20)

Midva ga imava, ampak je trenutno v omari8). Po obnovi stanovanja ne najdeva primernega prostora zanj, saj mora biti na visokem, da lahko ioni padajo dol in se širijo po prostoru, v dnevni pa zdaj nimava nobene omare.

Kar pravijo glede prahu, je res - prej sva ga imela na knjižni omari, za foro sva dala pod njega bel list papirja - ČRNO! Ampak res.

Kar se pa ostalega delovanja tiče - sprva sva ga imela ponoči v spalnici, pa tri noči oba nisva mogla spat (sicer noben od naju nima teh problemov), zato sva ga dala kar v dnevno, ponoči pa sva ga za vsak slučaj izklapljala. Očitno nekaj učinkuje:).

Jaz ga ne bi kupila, Joe pa je bil čisto besen nanj. Evo, že vidim, da ti nisem nič pomagala:)-.

Anonimen -> Ionizator (2.2.2005 19:17:38)

Mi ga imamo v spalnici pri vzglavju, kakšne posebne razlike ne opažam, spim pa dobro - kadar mi sinko pusti :).
Se pa okoli njega grozno nabira prah. Prej smo imeli montiranega na steni, pa je bilo okoli tako črno, da smo morali prebarvati, zdaj smo ga odmaknili od stene, prah pa se nabira po vzglavniku postelje, ki je pod njim.
Pa to ni nek navaden prah ampak taka fina, črna zadeva.

NinaŠ -> Ionizator (2.2.2005 20:19:54)

Midva ga imava v dnevni sobi. A je res tko fina zadeva kot pravijo ne vem (test z belim listom kot pravi Janička sva naredila in res - črno), jaz bistvene razlike ne opazim in sem bila tud proti, sam Edi je vztrajal...
Ne vem, res pa je, da marsikdo ki pride na obisk pravi, da je v dnevni taka "prijetna" klima, da bi kar sedel not in užival, pa ne vem a je to od ionizatorja :zmeden: .
LP

TaRe* -> Ionizator (2.2.2005 21:15:24)

Mi ga imamo tudi.Sem z njim zelo zadovoljna in mi ni žal,da sem ga kupila.
Bi pa,ko smo že pri tem,prosila,če katera ima naslov,kjer lahko naročiš nove dišave zanj.Ponavadi priklopim tudi dišavo,sploh kadar imamo ribe al pa kej tacga za kosilo,da se prej znebim tistega vonja.:muca:

TaRe* -> Ionizator (2.2.2005 22:52:22)

Mislim,da sem dala za njega okrog 35 tisoč.Kupila sem ga pa pri eni ženski,ki je hodila po domovih.Mislim,da je bila firma LISK iz Tržiča,če se ne motim.:zmeden:

Jančika_ -> Ionizator (3.2.2005 14:23:23)

Naš je stal 20 jurjev, reklama je bila v reviji Delo in dom. Naročila sva po telefonu (v reklami je bila telefonska).

Stran: [1]