Kratek klepet ob vročem čaju (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 17:38:28)

Ker razsajajo viroze je bolje en vroč čaj:)-

Ker se je nekomu v zgornjem forumu:Naš vsakdan,danes krepko zmešalo:zmeden:sem vas ponovno prišla obiskat.9nebesa.
Nekam potuhnile ste se danes,kaj se nobeni nič ne da ali pa se tako tesno stoskate,da vas RR ne privlači:)-:)-:)-Lep zaključek dneva.:rozica:

cuma -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 17:50:41)

Čau neva! Jaz pa razmišljam, kako bi se obvarovala pred virusi, ker okoli mene (doma in v službi) vse zboleva za gripo...jaz pa sem v zadnjih 14dneh shujšala še 4kg (pa sm že itak "štekin") zaradi stresa...se kar bojim :zmeden: Nimam časa bit bolana!

Anonimen -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 17:53:34)

Gas masko na nos učinkovito proti virusom,prej še enga močnega po grlu spravit:)-
Ej le vzemi si cajt za jest drugače boš res zbolela.

cuma -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 18:02:35)

:) ta z gas masko je dobra ...;)
sigurno bom jedla, je pa res zanimivo...še pred par leti sem skozi hujšala, zdaj pa me skrbi, ko zgubim kak kg...
to se očitno spreminja: ko sem bila v puberteti sem zaradi stresa napadala hladilnik, sedaj pa mi zablokira apetit:(

Anonimen -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 18:30:45)

Jaz pa prav obratno v mladih letih sem bila zobotrebec,obupna mojo mamo so obtoževali,da mi nič ne da jesti,spredaj dila zadaj ploh:)-:)-so govorili.:(
Sedaj pa se dajem s kilami,no jih nimam preveč glih prav,vendar moram kar popazit,da preveč ne pojem.:((

anajmad -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 18:49:44)

Oj neva,si med živimi?????Jst sem kr mal depresivna:(:(:(:(:(.Ta služba:hudicek:me kr mal zamori,ko pa imamo takšne kretene8)tam gor:zmeden::zmeden::zmeden:.Drgač smo še kr,čajčak pa ni preveč rada,bi rajš en kakav,pa klinc pa kalorije.
en lp:morje:D.

anajmad -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 18:50:44)

Sem misla čajčka:)-:)-:)-:)-:)-se mi že kr fecla:zmeden2::zmeden2:

baguSka -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 18:59:09)

Tud jst sm čist besna, da me tale šiht vedno tok u slabo volo sprau..:grrr::grrr::grrr: Vedno vsak dan in vedno bolj!:(( Želim si da bi blo kmau konec!:(

anajmad -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:01:59)

Po pravici povedano,komi čakam marec,ko bom mal na bolniški,da ne bom gledala tistih zategnjenih fac in poslušala njihovo nakladanje,samo da upravičijo plačo.Tok sem besna:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:,da kr piham doma.

Anonimen -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:07:16)

Anajmad:hudicek:pa kolektiv,ne se sekirat škoda živcec za kre......

Anonimen -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:13:04)

Uf ta je bil pa res kratek:)-

Anonimen -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:14:30)

Baguska ti pa tud se umiri,pošlji jih nekam:)-

Anonimen -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:15:37)

Ja ciao neva,kako si?Kar v redu,če gor na RR visiš:)-in se sama s sabo pogovarjaš..a se tudi tebi trže?

cmokec -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:16:51)

Ojla, jaz bom tud čaj, pa en paket robčkov. :)-:)-

Da vas potolažim, jaz imam okoli sebe v službi večinoma tudi same unikate.8);):)8);):) Sva se pred tedni z mojmu odločila, da grem privat. :bravo::bravo::bravo: Opremo že imam, dela tko-tko, še par mesecev, pa bo. Pol bom pa slej ko prej opazila, da sem bila tud jaz ena 24 karatna buča. :ups:

cmokec

baguSka -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:17:21)

:)-:)-:)- O neva?:)-:)-:)-

Vidm da se zabavaš!;)

:)-:)-:)-:)-:)-

luna39 -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:17:23)

Pozdravček vsem, sem malo prebirala debate, pa sem sedaj tukaj pristala, se priklopila, drgač se bom še jaz začela sama s sabo pogovarjat.:)-:)-:)-:zaspan:

baguSka -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:19:05)

Cmokica!!!:love:

Ja mi smo pa privat že kar od leta 90 in smo dons zvedl da bomo mogl firmo zapret!:(( Za znort! Sploh ne vemo kaj bomo nardil.. Rade volje bi enga nekam poslala če bi vedla da bo bolš. Ampak kako nej pa sama sebe?:((

cmokec -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:19:10)

:rozica: Luna39 :rozica:, da ne boš vseh krofov pokupla, v trgovini jih pust še mal zame :)-:)-:)-

cmokec

luna39 -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:20:31)

O cmokec, a bi rajš potičko?:darilo::darilo::darilo::darilo:

cmokec -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:21:10)

Baguska, to pa res ni vesela novička. :((

cmokec

luna39 -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:22:30)

baguska, jest ne bi vedla, kaj narest, kaj pa kakšna vedeževalka z nasvetom?:kava::kava::kava::kava:

baguSka -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:23:13)

Ne res ne.. Sej sm že neki časa vedla da je kriza, k sm nazadnje julijsko plačo dobila, ampak nism prčakvala da se bo tkole iztekl..:( Sploh ne vem kaj nej. Ampak vas ne bom zdej s tem kle morila.

Jst pravm še dobr da mam mojga, da mi denarnco podpira.. No pa glavo!:rozica:

cmokec -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:24:07)

Lunca, si se spomnila, ane. :bravo::bravo::bravo: Veš, sem že ene tri krofe pojedla ;)in so bli super. Tko, da sem začetno sladkobno vnemo že potešila in ni veš tiste velike želje po sladkem. Sam, če bi jo zavohala ali vidla, bi hormončki napel moje brbončice, pol bi si pa želela potičke. :)-:)-:)-

cmokec

baguSka -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:24:08)

Luna a se javš? Takoj jo skuham!

cmokec -> Kratek klepet ob vročem čaju (2.2.2005 19:26:25)

Baguska, mogoče ti ba pa cirkus okoli firme preusmeru tok misli, pa ti bo ratal :modri::roza:. Vsaka stvar je za nekaj dobra. Kaj pa če je to ravno zato, da ne boš imela čas mislit na :duda:. Mogoče?

cmokec

Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>