maska za lase (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Natty5284 -> maska za lase (12.3.2008 16:30:49)

ojla...upam, da mi bo dala katera kakšen nasvet...namreč imam zelo suhe lase in me zanima kakšno domačo masko bi lahko uporabila, če katera ve?zasledila sem tukaj gor masko z rumenjakom in olivnim oljem, vendar mi je olivnega olja zmanjkalo...mogoče kak drug nasvet???danes imam malo časa in bi bilo super, če bi mi to uspelo...

Anonimen -> RE: maska za lase (18.3.2008 1:55:51)

Olivno olje je dejansko najboljše. Jaz imam zelo suhe (pa tudi uničene) lase zaradi neprimernega domačega barvanja in sem preizkusila nešteto losjonov, mleka, serumov in mask za lase. Za svoje lase uporabljam kombinacijo Schwarzkopf Gliss-kur tekoče svile in olivnega olja (ki ga dodam v sprej).

mojsoncek -> RE: maska za lase (18.3.2008 8:53:24)

L'occitane ima eno masko za lase iz olivnega olja. Pa se eno drugo za suhe lase.

gojska -> RE: maska za lase (18.3.2008 11:06:19)

ti si namaži lase ali z olivnim ali z ricinusovim ali kar z mandeljevim oljem. Nežno počeši in zavij, sama dam najprej eno vrečko potem pa toplo ruto ali brisačo, šal. Pusti nekaj ur. Je pomebno, da je skoz toplo. Potem opereš kot ponavadi. Meni je že prvič pomagal, seveda pa lahko naslednji teden ponoviš.

Stran: [1]