Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje naj spi novorojenček ? 13.3.2008 20:52:29
|
|
|
|
mayci
|
Pri nas smo imeli tudi od rojstva posteljico 120×60, ob najini postelji.
|
|
RE: Kje naj spi novorojenček ? 13.3.2008 21:26:35
|
|
|
|
pikica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelčy mi imamo tudi posteljico 140x70. enako
|
|
RE: Kje naj spi novorojenček ? 14.3.2008 14:41:58
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jst bom mela za začetek košarico v spalnici, zibko pa v dnevni. Ko bo malo večji bom pa posteljco.
|
|
RE: Kje naj spi novorojenček ? 14.3.2008 15:54:50
|
|
|
|
Pia77
|
Mi imamo posteljico 120x60; mali sicer včasih proti jutru protestira in vztraja pri tem, da do jutra prespi pri mamici in atiju. Podnevi se pa super obnese zimska košara Dreami.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.3.2008 7:27:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje naj spi novorojenček ? 15.3.2008 7:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Fajn je,d a imaš nekaj, kar lahko presstavljaš po stanovanju, da je podnevi drugje kot ponoči. Ali pa če imaš dve stvari. Jaz sem imela posteljico v spalnici in voziček za po stanovanju.
|
|
|
|
RE: Kje naj spi novorojenček ? 18.3.2008 23:40:46
|
|
|
|
arabela*
|
mi smo sprva imeli zibelko.Je super,ker je majhna,tako da lahko otroka zelo lepo podlagaš z odejicami ob straneh,da spi na boku.Pri širši posteljici je to težje.Tud dedaj pri drugem študiram na varianto zibelka in sicer za cirka 7,8 mesecev.,čeprav imamo tudi kinderpet.
|
|
RE: Kje naj spi novorojenček ? 18.3.2008 23:53:18
|
|
|
|
rija
|
posteljica v najini spalnici, v začetku sem zmanjševala posteljico z blazino za dojenje...po 5 mesecu pa se je mulček podlagal kar z mano in tak je še zdaj, sprememb ni na vidiku
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?