|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   akupunktura
12.3.2008 10:04:42   
pikajaleb
Živjo

Hodim na akupunkturo k dr. Ocvirk za lažji porod.
Za učinke še ne vem, še kakšne 3 tedne, pa poročam, ampak s samo akupunkturo sem pa razočarana.
Prideš tja, dr. Ocvirkova nas napika kot po tekočem traku in izgine klepetat dol v neko pisarno. In potem ležimo tam 20 minut. Potem pride neka tretja igle pobrat in adijo.

Sploh mi ni ničesar razložila, kaj sploh dela, kako in kaj, na kaj naj bom pozorna...

Se mi zdi zelo neosebno in hitro.

je imela katera tak občutek?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: akupunktura
12.3.2008 16:14:05   
Anonimen
A res? Js sem pa mislila, da se ti individualno posveti in ti tudi pove, kaj dela.
To pa res ni fajn potem.user posted image
Upam, da ti bo pomagalo in srečnouser posted image

(odgovor članu pikajaleb)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2008 16:53:21   
Naja30
Pa res poročaj, če je bilo kaj lažje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2008 21:05:23   
pikajaleb
Ja, to sem tudi jaz mislila. Da bo bolj osebno.
Mah škoda mi je, ker sem več pričakovala.

Seveda bom poročala, kako bo porod.:)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2008 9:46:43   
Majabo
Kdaj pa je to pametno začet v katerem tednu mislim?
V katerem kraju pa se to dogaja? Sploh nisem vedela, da take reči pri nas obstajajo.

(odgovor članu pikajaleb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2008 10:06:34   
Skabi
Jaz jo pa že cel dopoldan kličem, pa je ne dobim. A lahko poveš, kolikokrat boš šla in koliko boš plačala? Pa na katero telefonsko jo lahko dokličem?

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2008 10:15:40   
shooo
ojla, jaz sem tudi horila k dr. ocvirkovi.
10 x.točno tako je bilo kot pravi pikajeleb. no, z mano je še malo poklepetala pri prihodu.
pomagalo pa ni nič.žal.
verejtno je vse v glavi.user posted image
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2008 12:18:01   
karin412
Kolikor sem brala ima akupunktura nekje 50% učinek. Pri enih pomaga pri drugih ne,samo moraš sam provati. Prav bi bilo, da bi potem akupunkturolog bil zraven tudi pri porodu, da stimulira tiste točke-recimo za pospešitev popadkov, zmanjšanje bolečine...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2008 17:33:49   
lilija*
Tole je pred nekaj dnevi o akupunkturi napisal dr. Pušenjak:

""Spoštovani,

o akupunkturi imam svoje povsem osebno mnenje, zato vam ga ni treba upoštevati. Človek je izrazito "možgansko" bitje in se vse, kar zaznavamo, mislimo, razumemo, itd., torej kar se nam "dogaja", zgodi v glavi in zato imajo naša pričakovanja, vera, (za)upanje, pozitivna in negativna čustvena nabitost ipd. v našem življenju tolikšen pomen in vpliv na zaznavo in oblikovanje neke izkušnje. Za samo akupunkturo so znanstveno dokazali, da nima prav nobenih posebnih učinkov oziroma, da je mesto, kamor zabadamo igle povsem nepomembno, torej gre pri vsem skupaj samo za ritual, ki nam spremeni pozornost in zaznavo in ima v abstraktnem smislu povsem identičen učinek na "pacienta" kot ga ima "afriški ples vrača ob bobnenju bobnov".Seveda pa ob tem nima nobenih stranskih učinkov, vsaj dokler so igle sterilne in ima "zdravilec" do pacienta vsaj glede tega korekten odnos. Mislim, da je drugih metod za doseganje nadzora nad svojim telesom in občutki toliko, kot je ljudi na svetu, le vsak mora do te poti priti bodisi sam ali s pomočjo nekoga, ki to pot pozna in jo zna posredovati naprej, pa če je to meditacija, telesna vadba, dihalne vaje, preusmeritev pozornosti, hipnoza, akupunktura ali akupresura, masaža stopal, topla voda ali kaj "desetega".""

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?