larisa -> ZA NAS (181.nadaljevanje) (3.2.2005 8:59:04)
|
Bety, verjetno je nekaj na tem da nas občutki ne varajo. Zelo mi je žal da moraš to preživljati ampak saj veš za vsakim še tako hudim dežjem posije sonček in upam da bo tudi tebi prav kmalu posijal.:angel: Glede moje hipnoterapije. To zgleda tako da te najprej terapevt poplnoma sprosti. Podobno kot avtogeni trening, če poznate...Misli se usmerijo samo na telo, dihanje,....vse ostalo izgine...zvoki v okolju so neslišni...nato začne na različne načine prodirati v mojo podzavest. Npr.potujem v prihodnost (on mi govori, jaz pa moram v mislih potovati kot me vodi) in vidim svojo družino. Sebe ko imam v naročju mojega dojenčka, vidim kako je oblečen, kako sem sama oblečena, kaj možek počne,.....no in ob tem se v meni sprožijo reakcije ki jih sama ne zaznam. Ko sem doživljala to sliko sem na obraz dobila nasmeh, pa nisem vedela da se smejem. Preko mojih reakcij on spozna kaj jaz doživljam v podzavesti in če obstajajo prepreke jih poskuša odstraniti s pozitivnimi sugestijami. V bistvu je to le poglobljena fora od tistega kot vsi pravijo pozitivno moramo misliti in gledati na stvari,..... No in ker je velikokrat tu debata kako psiha vpliva ali ne vpliva na zanositev bi rekla še to - seveda vpliva ampak dejmo jo obrnit v svojo korist. No in tu nastopi ta terapija ki mi daje zelo pozitivne rezultate, hvala bogu. Drugače pa on sodeluje tudi v porodnišnici kjer pomaga s hipnozo omiliti porodne bolečine,...Joj je tolk stvari ki bi jih imela še za povedat ampak pomoje bi vam bilo mal težko take romane brat. Lep dan vsem, se beremo:rozica::rozica:
|
|
|
|