Dolina -> Marčevke -nadaljevanje! (2.2.2005 21:25:43)
|
Čer mačke! Vidim, da ste ble pridne in se čist razpisale. Joj, tanaja*, tole s taščo :)-:)-:)-:)- če bi si upala (in znala), bi pa res to nardila. :)-:)-:)- Barby*, kaj pa če glih zdele najdeš kartico? :ups: Pol si pa mela brez veze tolk dela. Moj lubi je tud 4 dni iskal svoje dokumente od avta (vozniško, prometno), pol se pa jaz v njegov avto usedem in evo njih pr ročni lepo slonijo (kr so pa črni, se jih ne vid takoj). :)-;) Utrujenost narašča proti koncu :nosecka:. jaz sm dons mal pospravljala, pa z :kuza: sva šle ven za 1 uro, pa kuhala, pa prala in sm tko utrujena, da me bo kap. Križ me boli, :zaspan: za štiri, nos se mi nazaj zamašil :hudicek::grrr: .... skratka, ne gre več tko, kt je šlo prej. Zato sm se odločila, da al kuham al pa pečem in da samo al perem al sesam al pa kej druzga pospravim. Vse na enkrat pa ni govora. ;) Dons sm oprala odejico. Jutri bom pa prevleke i to na 40stopinj, brez centrifuge. Če pa ne bo sončka, ap bo treba še mal počakat, kr se pri tem mrazu nč ne posuši. :zmeden2: pa zdele dam še eno rundo plenic prat (tetra seveda; mi ne bomo mel bombažnih, kr bo že tko preveč dela... :)). Rainbow, a to resno mislijo mamice, k pravijo, da delajo cele zaloge po zmrzovalnikih, ker pol ni časa kuhat? :zmeden2::ups::zmeden2: Jaz sm dons sicer res neki vlagala (svaljke), ampak zato, da mi drugič ni treba tri ure to delat. :)- Spacey, ti ti lumpa, a te ni včeri vse bolel od krofov, dons pa spet navali narod? :zmeden2::)-:)-:)- Pa če odkriješ, kateri vitaminčki so za moje nohtke, bom ful vesela. Dons sm si mogla še tis mm k je zrastu od prejšnjega tedna postrišt, kr so se razcepli in me zdej spet sredinc boli. :((:(( A mi poveste še neki: kdaj očka vloži na CSD vlogo za očetovski dopust (ko jaz rodim, al že preden rodim - samo kako potem ve, kdaj bo začel z dopustom, če lahko jaz prej rodim? :zmeden::zmeden2: Cela zmeda. Mene pa trebušček srbi. Včasih pa tud bradavičke. Pa se kr popraskam, :)-:)-:)- Spacey, draga moja, ne bo ena velika ena pa majhna... edin če sta od rojstav taki (pr men sta, se pozna po modrcu, da ma en mal lukne, drug je pa ko ulit :)-:)-:)-). Pa še neki, jaz imam sicer št. 75B, zdej mi je pa prav 90C!!!!! Nej mi ena razloži, od kje se mi je obseg tolk povečal, če se mi sploh ne zdi. Se pa vid da so zizike večje, mučos... mojmu se kr smeji... :(:)- Pa kaj bo, ko bom rodila in bo naval mleka: 100D? :)-:)-:)- Za Evo! in Lukata :angel::rozica::angel::rozica: in da je vse v redu. Mora bit, pozitivne misli in energija in bo vse ok. Barby*, da ne bi slučajno kak dan pozabla na RR? To bo groza. Veš kakšna panika: kje si, če je kej narobe, .... Takoj računalnik kupit. Lahko jaz v firmi naročim, da ti kej pocen zrihtajo, če ne boš nč našla na tvojem koncu. :) V spalnici je zamnjkal prostora, je lubi lihkar posteljco postavil. :bravo::bravo::bravo: Bom mogla računalnik prestavit in drugo sobo, pa še kej, če ne bom čez lubija skakala, da bom lahko ven prišla. :)-:)- Rainbow, jaz sm "že" 26 let stara. :)-:)- Faks končujem že celo večnost (tud po svoji krivdi, mal so pa tud oni krivi, kr imamo tako osvežen sistem, da po dilpomi delaš še 4 velike izpite - snov vseh 4 let, pa še dve smeri imam in se je mal zavlekl, pa men se umes mal ni dal,.... pa kriva sm, priznam). :)-:)-:)- Drugač pa poglej pod opise, kok let štejejo ostale. :) Tko, zdej se grem pa stiskat k lubiju in pol v mižale, kr sm čist hin. Lepe sanje, pa čim več užitkov z bušiji.... Pa pa Dolina :rozica::rozica:
|
|
|
|