hard disk (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

birdy -> hard disk (11.3.2008 22:04:06)

Čao,
torej situacija je taka... Hard disk je šev v maloro. Smo mislil, da sem sistem podrla, potem je šev pa moj dragi še enkrat nalagat Windovse in mu je računalnik reku, da rabi najprej hard disk. Se pravi je hard disk uničen.
Ker pa sva z mojim pozabljivca je na omenjenem hard disku še za dva meseca slik najine miške in pa še pasjih mladičev ki smo jih v tem času oddali. Midva bi seveda do teh slik rada prišla.
Naj povem, da je računalnik še v garanciji, vendar nama slik verjetno niso dolžni dol spravt.
Zdej me pa zanima:
1. kolk bi nama računu (približno) kak računalničar, da nama slike dol sprav?
2. Kok je sploh možnosti da se slike da dol dobit?
3. kolk bi pol pršlo popravilo računalnika?
Hvala za odgovore[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pomar*ANČA* -> RE: hard disk (11.3.2008 22:20:10)

koliko pride, da snamejo slike nevem. vem pa, da je možno podatke dobiti z diska, tudi če ti disk dobesedno skuri. računalnika ne rabita popravljati, rabita samo nov disk, katerega pa se cena razlikuje od velikosti, malce pa tudi od firme oz proizvajalca. v lj vem za eno trgovino, ki ima zelo poceni opremo za rač- ceneje kot spletne trgovine, pa mislim, da je ne smem ravno javno izpistaviti... lahko pa na zs.

tejkooo -> RE: hard disk (22.3.2008 10:52:20)

Naj povem, da je računalnik še v garanciji
Če je še v garanciji ne vem zakaj bi ga popravljala samo na pooblaščen servis moraš z računom.. Za rešitev podatkov pa KLIK
samo naj povem, da ni poceni.

Anonimen -> RE: hard disk (25.3.2008 7:58:39)

Če je računalnik še v garanciji, itak ni problema, sploh disk je ponavadi še dlje v garanciji kot ostali hardware. Za nov disk in za menjavo, ne bosta plačala nič, slike iz starega diska, ti pa najbrž lahko kr na servisu rešijo, vprašaj jih, oni ti bodo tud povedali, koliko to stane.

Stran: [1]