Veridrag -> RE: Copatki robeez (1.4.2008 22:52:45)
|
Mi smo z robeezkami super zadovoljni. Od začetka smo imeli težave, ker naš fante sploh ni želel obuti cicibank. Ko pa jih je imel, je zelo čudno navzven noge postavljal. Ko pa smo dobili robeezke, pa jih ni želel več sezuti in tudi hoja se mu je hitro popravila. Glede kvalitete pa sploh ni potrebno zgubljati besed... Čeprav dragi, so vredni tega denarja. Vendar pazite, da so res original!! Kopije drsijo ter jih ni priporočljivo prati!! Copatke je tudi pediatrinja zelo pohvalila, tudi vzgojiteljice so povedale, da "te pa za razliko od podobnih res ne drsijo". No, razen enkrat, ko nas je ena "dobrodušna" upokojena honorarna vzgojiteljica, ki popoldan popazi na zamudnike v vrtcu (to je posebna tema!!), "zelo prijazno" opozorila, da bomo fantku s temi copatki "čisto noge uničili." Ni se mi dalo komentirati, da "čevlje sodita naj le kopitar in pediater", ampak sem prevzgojeni "skojevki" le skomignil in ji pustil živeti mirno starost v prepričanju, da so cicibanke pač edina prava resnica, kot je pač bilo nekoč. Ker naš fant ne bo nikoli pionir, mu tudi cicibank ni treba nositi :-)
|
|
|
|